Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mowisz o E9X ? . to sie zgadzam A4 B8 ma ladniejsze wnetrze , ale pozycja za kierownica

w beemce tez sie fajnie siedzi ale mnie osobiscie przeszkadza podlokietnik tunela srodkowego.W B8 jest to kapitalnie rozwiazane.Do tego B8 ma faktycznie fajna pozycje za kierownica fajna konsole i zegry no i prowadzenie w porownaniu do B6/7 to inna galaktyka.Z wygladu nie kazdemu musi siepodobac ale birac pod uwage ze somochod odbierasz prowadzac go i siedziec w srodku mimo faktycznie slabszych materialow zdecydowanie wygrywa.Co do Merca tez sie zgadzam z wygladu najladniejsze auto z calej trojki , w sordku awaria :rolleyes:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 16:17_________________________________________________U mnie dzis tez byl Mikolaj........

p1060203f.jpg

:naughty:

Opublikowano

Gratulerer! Zobaczysz jak zapodasz Shielda to prawie jakbys program zrobil! Odrazu 50km wiecej! :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Turdzi, widzę, że zacząłeś uczyć się na pamięć nazw tych specyfików :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

paczka miala isc pewnie do Makkiego , ale sie mikolajowi popitolilo i przyszlo do mnie :wink4: Ja nie mam pojcia co tam jest jakis Vax mam nadzieje ze do samochodu... ... :polew::wink4:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 15:32_________________________________________________Dziś zapodałem Shield'a i resztę bajerów z zestawu Swissvax Entry Collection.

Powiem tak , odkryłem nowy świat pielęgnacji samochodu :shocked: aplikacja środków , i efekt końcowy to faktycznie zupełnie inna liga.Jeżeli ktoś ma mieszane uczucia co do wydania 1000zl na kosmetyki samochodowe ( a sam je miałem i w sumie kupiłem to pod wpływem impulsu ) mogę bez wahania polecić.Niestety jest i druga strona medalu , powinni w opakowania dawać tez maszynę do cofania w czasie , zeby później nadrobić te 4 , 5 godzin.W 3 godziny ledwo zrobiłem blachy bez dachu bo mam boksa , nie dotykając reszty.Zazdroszczę tym którzy maj tyle czasu ze mnoga sobie poświecić 10 godzin na mycie i pielęgnacje samochodu, niestety to nie dla mnie ;(

Opublikowano

Powiem tak , odkryłem nowy świat pielęgnacji samochodu :shocked: aplikacja środków , i efekt końcowy to faktycznie zupełnie inna liga.Jeżeli ktoś ma mieszane uczucia co do wydania 1000zl na kosmetyki samochodowe ( a sam je miałem i w sumie kupiłem to pod wpływem impulsu ) mogę bez wahania polecić.

:decayed: :decayed: :decayed: witamy w klubie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Turdzi zapodaj fotki jaki efekt po głaskaniu Shieldem

Opublikowano
  • Autor

zajebiesty , auto w sumie nie jest juz czaren bo wszystko sie w nim odbija.Nie wiem czy dam rade zrobic fotki bo ma jutro padac , a dzis nie dalem rady bo uciekalem przed deszczem.

Zastanawiam sie tylko co ile trzeba tego Shielda nakladac aby zapewnial odpowiednia ochrone?[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 22:17_________________________________________________

Turdzi zapodaj fotki jaki efekt po głaskaniu Shieldem

jak prosiles , ale w sumie na fotkach niewiele widac bo auto nowe to i lakier nowy wiec ma lady polysk.Na zywo wyglada lepiej.

p1060213f.jpg

p1060215r.jpg

p1060219y.jpg

p1060224uu.jpg

p1060225n.jpg

p1060227r.jpg

p1060228g.jpg

Opublikowano

prawdziwa czarna wdowa :kox:

Opublikowano

:thumbup:

Opublikowano

prawdziwa czarna wdowa :kox:

mnie to sie bardziej ten kolorek trawy podoba :kox: :kox: .

Auto :good: :good: sciema szyb :confused4: zabardzo sie to odznacza wg mnie ...

Opublikowano
  • Autor

szyby sa tylko z praktycznego punktu widzenia , czesto jezdze zapakowany a tak to nie widac ze sie ma rumunie w srodku.

Opublikowano

fotki jakos dziwnie zrobiles bo ten czarny lakier jest jakis bez polysku

a powinno byc lustro :cool1: zwykly AG AquaWax i szmatka :decayed:

030720112405.th.jpg

[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 19:20_________________________________________________ps. u mnie tez byl chyba ten sam mikolaj :decayed:

190720112774.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

taka pogoda i totalny brak czasu wiec cykalem na szybk w niedzyczasie , w sumie to tylko pierwsze zdjecia cos tam pokazuje , reszta byla robiona pod slonce a wiec auto w cieniu od strony aparatu.

Opublikowano
  • Autor

nie ma czego , masz takie samo :wink4:

Opublikowano

Kurcze czemu nie ma 21 :wallbash: :wallbash: :wallbash:

podobno ori http://allegro.pl/felgi-audi-a7-a8-a5-q5-rs5-21-oryginalne-i1712579847.html

aby nie było ot. mi tam bagażnik się podoba :) jak nie miałem do końca przekonania co do B8 to patrząc na Twoje auto się przekonałem :) piękna jest :rolleyes:

Opublikowano

piękna jest :rolleyes:

oj tak ... :good: :good:

Opublikowano

Niger konkretny :decayed::naughty: tylko po co Ci mody typu soft, turbo skoro za szybko nie jeździsz i priorytetem u Ciebie jest niskie spalanie :wink4:

Opublikowano

skoro za szybko nie jeździsz i priorytetem u Ciebie jest niskie spalanie :wink4:

a skad Ty tanie wnioski wytrzasnales? :tongue4: