Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj na takie drogi to dobry gwint plus skręcenie porządne i jaaazdaaa :)... oj szkoda że nie ma takich dróg u nas... chętnie bym pojeździł po takiej drodze na KW swoim :kox:

... mam nadzieję, że nie do pierwszego zakrętu :decayed: :decayed: :decayed:

Turdzi i Pavlo widzę, że jesteście wielbicielami marki, więc wstawię Wam dla połechtania wyobraźni project 911 od Singera:

http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9232924.html

Opublikowano

Makki, Turdzi, co tam w NO się dzieje teraz?! :shocked:

Opublikowano

Makki ma alibi .... siedzi w PL :gwizdanie: a turdzi się dzisiaj gdzieś zapadł :przebiegly:

Opublikowano

Kurde tylko Turdzi właśnie w Oslo, jak dobrze pamiętam :confused4:

Opublikowano

stream_file.asp?iEntityId=1922

Trasa lux ale w sezonie nie da sie tam jechac. Niemcow z camperami pelno, autobusy, motocykle i kolarze.. Wyglada jak ta trasa co na Top Gear testuja ale na tej norweskiej wersji mozna jechac max 40km/h :([br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 21:58_________________________________________________Turdzi jest na wycieczce krajoznawczej po norkownii wiec go nie ma w Oslo. Dzwonilem do niego bo kurde akcja w Oslo masakra :(:shocked:

Kiedys musialo dojsc do czegos takiego w Norwegii.. Utrzymuja kurde cala mase ciapatych nierobow, uff. ale nie ma co robic OT.

Opublikowano

Pawle jeśli wszystko się uda to zajmę się kompletną odbudową(renowacją) tego okazu :drool: :radocha:

Przebieg 27 tys mil,praktycznie pełna opcja(o ile nie full),1993 rok 360KM...Srodek jest w fajnym stanie..

Wstępnie znajomy, maniak Porsche, powiedział mi po zdjęciach że nie jest źle.Odbudował kilka sztuk..

Stałem koło niego i szybciej mi serce biło..już widziałem inne koła,lśniący lakier...ech..

img1128pk.jpg

img1137yw.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img1131gb.jpg

Taniocha co? :P

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=143643979&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=20100&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.modelDescription=turbo&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=1985&lang=pl&pageNumber=1

Opublikowano

(...)

Kiedys musialo dojsc do czegos takiego w Norwegii.. Utrzymuja kurde cala mase ciapatych nierobow, uff. ale nie ma co robic OT.

OT: jak wygląda wyszkolenie i uzbrojenie policji w NO? :blink: Mają oddziały podobne do polskich 'AT'?

Typ strzelał do ludzi jak do kaczek przez 90 minut .... :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Hej wszystkim ,

Jestem zyje i mamy sie dobrze.W dzien ataku wczesnie rano wyjechalismy z Oslo na wakacje o calej akcji dowiedzialem sie z radia po drodze.Masakra , bo nic wiecej nie mozna napisac.ja pracuje doslownie 300 m od miejsca wybuchu natomiast jak czas pokazal boba okazala sie znacznie mniejsza tragedia przy masakrze na wyspie.

OT: jak wygląda wyszkolenie i uzbrojenie policji w NO? Mają oddziały podobne do polskich 'AT'?

Typ strzelał do ludzi jak do kaczek przez 90 minut ....

oczywiście ze maja problem w tym ze nie wiadomo czy bomba nie byla przyneta do odciągnięcia uwagi od tego co ten psychol planowal na wyspie.Tam bylo z 300+ osób na maleńkiej wysepce na która można dostać sie tylko łodzią.Wszystkie siły policji zmobilizowane były w Oslo , do tego pozajmowane tel. alarmowe.Lepszych warunków do wstrzelania wszystkich chyba nie mógł mieć.Ci co sie uwolnili mówią ze koleś ze stoickim spokojem chodził i strzelał nie gonił tych co uciekali bo i tak wiedział ze zaraz ich znajdzie.Ciarki przechodzą jak by sie to przeczytało w książce a co do piero wyobrazić na prawdę.Ja do tej pory nie jestem w stanie......

Opublikowano

tragedia wielka dla Norwegii ;(

ale dobrze, ze jesteście cali i zdrowi :good:

Opublikowano
  • Autor

Najazniejsze ,

Pawel piekna to Prosie ja bym go bral :cool1:

Opublikowano

(...)

Pawel piekna to Prosie ja bym go bral :cool1:

Ona mocno po zawieszeniu dostała. Da się to zrobić by nie było problemów przy większych prędkościach? :mysli:

Opublikowano

Ponoc dlatego ze Porsche to się da.Bede wiecej wiedział we wtorek,srodę.Zawieszenie pewnie nowe.

Kolega mnie zadziwił bo powiedział ze "gówno" się jej stało i bez problemu można ją na igłę zrobić.. :grzywa:

Opublikowano
  • Autor

Wszystko sie da zrobic pytanie za ile.Wazne jest aby robil to ktos bardzo kumaty a nie pierwszy lepszy kowal.

Opublikowano

Rose ma Q7 więc by upakował :wink4:

faktycznie jest w A8 - pojawila się w MY2011. W 2010 bylo bardzo malo felg w A8, a teraz jest 16 modeli :)

niestety fela z A8 jest 9' a ja mam 10' ale to i tak mneijszy problem w porownaniu do rozstawu srub - A8 ma 112 a ja 130 :confused4:

Opublikowano

Ponoc dlatego ze Porsche to się da.Bede wiecej wiedział we wtorek,srodę.Zawieszenie pewnie nowe.

Kolega mnie zadziwił bo powiedział ze "gówno" się jej stało i bez problemu można ją na igłę zrobić.. :grzywa:

kolega Piotr czy Bartek :gwizdanie: faktycznie nic jej nie jest pod lewym błotnikiem pustka :good:
Opublikowano
:decayed: Tomek."Nic jej nie jest" w sensie jest kasa da sie naprawić porządnie bez fuszery.
Opublikowano
  • Autor

faktycznie jest w A8 - pojawila się w MY2011. W 2010 bylo bardzo malo felg w A8, a teraz jest 16 modeli :)

niestety fela z A8 jest 9' a ja mam 10' ale to i tak mneijszy problem w porownaniu do rozstawu srub - A8 ma 112 a ja 130

szkoda bo Q7 na tej feldze wygladalo by zjawiskowo :cool1:

Opublikowano

niestety fela z A8 jest 9' a ja mam 10' ale to i tak mneijszy problem w porownaniu do rozstawu srub - A8 ma 112 a ja 130

szkoda bo Q7 na tej feldze wygladalo by zjawiskowo :cool1:

noooooo :good: