Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czego to jeszcze nie wymyślą

Ps. musisz wysiadać z auta czy to wszystko same......... :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: nie no musze :wink4:, ale to mega wygodna sprawa.Piwnice mam za sciana i juz 3 razy taszczylem tam sam boxa ,i nie wspominam tego jako bardzo przyjemne zajecie.A teraz doslownie chwilka i jest zdjety albo zalozony :)
Opublikowano

Fajny pomysł:) Fajnie że u nas po nocy w takim garażu był by na swoim miejscu:)

Opublikowano

łeeee, ja tam z boksem do żadnego garażu nie wjadę - chyba że do hangaru na okęciu :cool1:

Opublikowano

Tobie to akurat boks nie powinien byc potrzebny :)

Opublikowano
  • Autor

zdecydowanie :)[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 18:14_________________________________________________Dzis dokonczylem felgi ,teraz moge powiedziec ze mam nowe felgi , troszke je podpiescilem Shieldem i wygladaja jak nowe.

Z oponami chyba tez troche przypanikowalem , pomierzylem wysokosc bieznika i maja dobre 7-7.5 mm wiec zostaja na zime.Samnie wiem jak mi wyszl wtedy 4 ale chyba mialem takiego nerwa na te felgi ze gdzies niedokladnie miarka zmierzylem :rolleyes:

p1060249n.jpg

p1060251s.jpg

p1060255n.jpg

Opublikowano

wyglądają całkiem zdrowo, Shield Shieldem, ale co jakiś czas zaaplikuj RimWax, dużo łatwiej się myje koła no i chroni je przed syfem [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:03_________________________________________________sorry, na jednej fotce wygląda tak jak by fela była trochę przytarta, prawda to czy złudzenie ? jak przytarte to aplikator, RimWax i do dzieła, ja mojej matce całkiem grube ryski wyprowadziłem tym specyfikiem

Opublikowano
  • Autor

tak sie swiatlo zalamalo , na felgach nie ma nawet jednej ryski , byly tylko potwornie brudne z osadem po wewnetrznej stronie do tego cale kola tocza sie idealnie , na wszyskich sa jeszcze fabrayczne ciezarki , tylko jedno kolo wymagalo delikatnego dowazenia.

Mialem sobie kupic Autobahna , ale mialem na razie inne wydatki do tego chcialem jeszcze auto na zime pojechac Shieldem ale slaby ze mnie detajer i sie tak potwornie nie chce bo te felgi wybraly mi konkretnie jajka :rolleyes::)

Opublikowano

trening czyni mistrzem, przy tak nowej bryce to powinno być przyjemnością :> ale czarny to :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

przyjemnoscia jest , to tez dobry spsob na odstresowanie po calym dniu roboty , ale niestety z dzieckiem dzien sie potwornie kurczy i sa inne priorytety tez przyjemne

Opublikowano

ja to traktuję jak ucieczkę do przyjemności chociaż dzisiaj myślałem, że ręce odpadną przy polerowaniu przedniej szyby, efekt końcowy to wynagrodził

Opublikowano
  • Autor

no to tak jak te kola zimowe :wink4:

Opublikowano

turdzi współczuje tych opon, mam je na zime... są.. yyy... dobre na suchym i to chyba by było na tyle.

Opublikowano
:polew: na drabinie i prawie 4ro kilową polerką jedną ręką ich nie obrabiałeś, no chyba, że na kolanach, to szacun jak tak :decayed:
Opublikowano
  • Autor

a jak :decayed: w sumie to walcze z nimi od soboty :wink4:

Opublikowano

w Oslo zimą jest dużo śniegu czy tylko zimno?

Opublikowano
  • Autor

zalezy jaka zima i jaki rok , czasem jest metr czasem 15 cm ale w w zeszlym roku jak sypnelo grudniu tak lezal do kwietnia , ale to dobrze bo sezon narciarski dlugi :wink4:

Opublikowano

Tobie to akurat boks nie powinien byc potrzebny :)

taaa - zwlaszcza z kratka z tylu :disgust:

w zeszlym roku ja wywalilem, bo jechalismy tylko we 2kę z żoną, ale przy kpl na pokładzie ten manewr nie przejdzie.

przy kratce w poprzek wejda max 155ki. niestety kratka czasami ogranicza funkcjonalnosc :disgust:

Opublikowano
  • Autor

turdzi współczuje tych opon, mam je na zime... są.. yyy... dobre na suchym i to chyba by było na tyle.

mowisz , w testach wypada bardzo dobrze :mysli: pojezdzimy zobaczymy

Opublikowano

mowisz , w testach wypada bardzo dobrze :mysli: pojezdzimy zobaczymy

miałem kiedys michelin alpin a2, też w testach wygrywały, w rzeczywistości dramat.

Debica była lata świetlne z przodu.

Teraz mi w 4turbo polecili BS, jest ok, zwłaszcza trakcja się poprawiła.. odkąd zminiłem.. auto :decayed: