Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

az ciezko uwierzyc bo nowe kosztuja prawie 1300zl sztuka :shocked: ale nic zobaczymy nie lubie sie wypowiadac o czyms czego sam nie doswiadczylem ,

Teraz mi w 4turbo polecili BS, jest ok, zwłaszcza trakcja się poprawiła.. odkąd zminiłem.. auto

cos mnie ominelo ? :)

Opublikowano

cos mnie ominelo ?

zmieniłem fwd na q i się trakcja poprawiła :wink4:

ale hamowanie zawsze jest do bani przez q :wink4:

Opublikowano
  • Autor

przez q i przez mase ale w sumie te hamulce 320 mm nawet daja rade , za to w dyszlach R4 to jes jakas porazka :rolleyes:

Opublikowano

przez q i przez mase ale w sumie te hamulce 320 mm nawet daja rade , za to w dyszlach R4 to jes jakas porazka :rolleyes:

troche na około to wyraziłem, ale chodziło mi głównie o to, że q w zimie powoduje, że można się zagapić, że ślisko się zrobiło :decayed:

a hamuje się cholera do d*py, bo jak już się napędzisz bez problemu, to dopiero przy hamowaniu wychodzi sprawiedliwość, tyle, że reszta o tym, że jest ślisko już wie przy ruszaniu, a Ci w q dopiero przy hamowaniu :decayed:

żart oczywiście :wink4:

Opublikowano

KmK masz dużo racji z hamowaniem z q, można się pogubić, przyspiesza fajnie a zatrzymać się da tak samo jak RWD i FWD :thumbdown: no chyba, że na wsteczny wrzucić

Opublikowano
  • Autor

a to jakas nowametoda hamowania awaryjnego :polew:

Opublikowano

a to jakas nowametoda hamowania awaryjnego :polew:

mun walk :polew:
Opublikowano
  • Autor
:polew:
Opublikowano

turdzi współczuje tych opon, mam je na zime... są.. yyy... dobre na suchym i to chyba by było na tyle.

mowisz , w testach wypada bardzo dobrze :mysli: pojezdzimy zobaczymy

taa... te opony były świetne przy lekkich autach typu Golf V itp (tu jeździło się świetnie) przy A4 które jest krowiaste w wadze to nie jest już tak kolorowo. Golfina się lepiej trzymała na tych kapciach. Podejżewam że kwestia jest nacisku na oś.

Opublikowano
  • Autor

dziwne bo montowane byly jako OEM w A5 :mysli:

Opublikowano

troche na około to wyraziłem, ale chodziło mi głównie o to, że q w zimie powoduje, że można się zagapić, że ślisko się zrobiło :decayed:

a hamuje się cholera do d*py, bo jak już się napędzisz bez problemu, to dopiero przy hamowaniu wychodzi sprawiedliwość, tyle, że reszta o tym, że jest ślisko już wie przy ruszaniu, a Ci w q dopiero przy hamowaniu :decayed:

żart oczywiście :wink4:

"4x4 przyspiesza jak żadne, hamuje jak każde" :naughty::wink4:

Opublikowano
  • Autor

I zimowy set up , na 17 i tak szalu nie bedzie ale przez ET 28 i tak o niebo lepiej niz na poprzenich.

p1060261f.jpg

p1060260.jpg

p1060262f.jpg

p1060267m.jpg

Opublikowano

już wersja zima? kurcze.. podobają mi się te felgi.. można na przyszły rok takich na zimę poszukam :mysli:

Opublikowano

Elegancko :good:

ET takie samo jak u mnie.

Nie za wczesnie jeszcze? :mysli:

Opublikowano

W nocy i miimalnie..to u nas 3 stopnie pojutrze zapowiadają...

Jest sucho to szkoda jeszcze..

Opublikowano

zimowe jak wiadomo to przy średniej poniżej 7 stc. się sprawdzają i coś w tym jest

Opublikowano

no jak sucho to nawet przy zerze gorsze od zimowek,ale nie wazne nie temat tu o tym nie robmy OT

Opublikowano
  • Autor

w tygodniu auto glownie jest w garazu a w weekend mam jechac do szwecji a tam zapowiadaja rano przymrozki.Ja temp. jest ponizej 10 stopni to zimowka juz sie nic nie dzieje , zreszta cos czuje ze i tak bede zmuszony kupic nowe tej zimy a te to raczej na jesienna gume wygladaja niz na dobra zimowa :)

Opublikowano

no i wreszcie poczules komfort... :decayed: