Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bez boxu , do promu w szwecji lecialem jakis 50-70 km caly czas 220+ i zdazylem doslownie w ostatniej

Do Karlskrony? Kurde, odwazny jestes :) Mnie ostatni mandat w Szwecji 4300SEK troche nauczyl. Szwedy z helikopterow mierza przeciez tez.

Ale jak Ci nic nie mignelo to bedzie dobrze :)

Opublikowano
  • Autor

Do Helsingborgu , no bylo szybko ale nie mialem wyboru.

Opublikowano

turdzi

Do Helsingborgu , no bylo szybko ale nie mialem wyboru.

Trzeba było wyjechać wcześniej... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nic by to nie dalo bo bym utknal w korkach w Oslo :wink4: musze prom wczesniejszy kupowac chyba zeby wyjechac z przed 15.30 a potem zeby wiekszosc trasy leciec w nocy lub nad ranem , bo to co sie dzieje na A4 kolo Wroclawia to jest jakas masakra :wallbash:

Opublikowano

nic by to nie dalo bo bym utknal w korkach w Oslo :wink4: musze prom wczesniejszy kupowac chyba zeby wyjechac z przed 15.30 a potem zeby wiekszosc trasy leciec w nocy lub nad ranem , bo to co sie dzieje na A4 kolo Wroclawia to jest jakas masakra :wallbash:

samemu to sobie można nawet stać, gorzej jak mała pociecha z tyłu przestanie być tym zachwycona.. :gwizdanie:

Opublikowano

Samoloty przestały latać z Oslo do Krakowa ? :mysli:

Opublikowano

Samoloty przestały latać z Oslo do Krakowa ? :mysli:

Turdzi musi czasami sie ruszyc autem z oslo w cywilizowany swiat motoryzacji zeby mu sie ten tfsi w miescie nie zamulil :)

Kiedy wracasz z PL?

Moze bys sie wybral ze mna na ferdinandicefestival.no?

1500NOK za jazde 3 dni do bolu + nocleg za okolo 500NOK na dobe.

Opublikowano
  • Autor

juz dawno sie tam chcialem wybrac ale termin mi calkowicie nie lezy :confused4:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 10:56_________________________________________________kurcze moze bym sie zjawil w sobote albo niedziele , ale najlepiej pozyczyl bym samochod na miejscu :gwizdanie: musze sie dowiedziec jakie sa opcje.

Opublikowano

juz dawno sie tam chcialem wybrac ale termin mi calkowicie nie lezy :confused4:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 10:56_________________________________________________kurcze moze bym sie zjawil w sobote albo niedziele , ale najlepiej pozyczyl bym samochod na miejscu :gwizdanie: musze sie dowiedziec jakie sa opcje.

Termin troche nie halo dla mnie tez ale jakbym sie spial to moze dam rade. Wracam w czwartek wieczorem z morza wiec na piatek bym tam moze byl.

Tez myslalem o pozyczeniu auta ale swoim tez chce pojezdzic. Z tego co wiem to tor bedzie naprawde dobrze przygotowany i szeroki wiec nie ma co sie bac.

Moze bialas vs czarna wdowa? :naughty::wink4:

No i specjalnie na ten zlot chce kupic GoPro Hero2 bo bedzie co nagrywac :)

Opublikowano
  • Autor

Na razie napisalem im maila i czekam na wiadomosc , ja z calego weekendu odpadam jak cos tylko jeden dzien.Swoim za bardzo nie pojezdze bo musial bym zainwestowac w nowe zimowki.Jezli maja taka mozliwosc chetnie bym pozyczyl jakies EVO czy Subaru czy cokolwiek innego tam maja.wdowa to sobie moge przejcechac co najwyzej rekreacyjnie :wink4:

Opublikowano

turdzi święta minęły a wydechów nie widać... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo cala kase na olej wydalem :wink4: , juz za chwilke , juz na momencik :naughty:

Opublikowano

hahahaha :polew:

Opublikowano

turdzi święta minęły a wydechów nie widać... :gwizdanie: :decayed:

może się złozy tak ze prezentacja nastąpi w Kraku na Spocie Czwartkowym :kox:

Opublikowano
  • Autor

No taki jest plan ale zobaczymy o ktorej wroce.

Dzis zmienialem olej w Autospecjalu i przyznam szczerze ze obsluga salon na najwyzszym swiatowym pozniomie.Beltowski to jakas kpina jest.Nie wiem jak z kompetencja ale sam serwis to przyjemnie az tam zrobic :good:

Przy okazji pozdrawiam kolega w czarnej B7 spotkanej na alejach z podkladkami klubowymi :hi:

Opublikowano

No taki jest plan ale zobaczymy o ktorej wroce.

Dzis zmienialem olej w Autospecjalu i przyznam szczerze ze obsluga salon na najwyzszym swiatowym pozniomie.Beltowski to jakas kpina jest.Nie wiem jak z kompetencja ale sam serwis to przyjemnie az tam zrobic :good:

Przy okazji pozdrawiam kolega w czarnej B7 spotkanej na alejach z podkladkami klubowymi :hi:

spotkales KERCZI-ego :) bo własnie mi pisze :kox:

co do AutoSpeciala to jakoś my mamy zupelnie inne zdanie na ten temat , Bełtowski zdecydowanie ma lepsza opinię :gwizdanie: sam tam serwisuje auto od 10 lat :wink4:

Oczywiscie każdy ma wpadki ale jakos Bełtowski ma ich mniej :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15925.0

Zresztą kazdy jedzie gdzie mu pasuje :decayed:

Opublikowano

juz za chwilke , juz na momencik :naughty:

Fiu, fiu, to lada moment będzie ładnie mruczeć :good::)

Opublikowano
  • Autor

co do AutoSpeciala to jakoś my mamy zupelnie inne zdanie na ten temat , Bełtowski zdecydowanie ma lepsza opinię :gwizdanie: sam tam serwisuje auto od 10 lat

belt jest spoko , ale osobisice irytuje mnie ogolnie panujacy bajzel , za kazdym razem w aucie mam poprzestawiane doslownie wszystko , od fotela kierownicy na lusterkach czy radiu konczac , do tego nigdy nie widzialem zeby ktos sie pokwapil i nalozyl na kierownice i fotel folie ochronna przed ubabranymi smarem lapami i portkami , ogolnie to robi to wrazenie wrastatu a nie serwisu marki premium.Pomine juz fakt ze na wlasne oczy widzialem jak jeden z serwisantow moim autem na tzw. jezdzie testowej przeszedl pelna bomba po wszystkich mozliwych progach w okolicy :rolleyes::kwasny: , do tego ma sie wrazenie ze profi obsuge maja tylko kolese i znajomki ktorzy co chaila wpier..... sie bez kolejki :shocked: :evil:Ogolnie to im sie troche u mnie nazbieralo........

Oczywisice wiem ze Specjal moze specjalny nie jest jezeli chodzi o powazniejsze naprawy ale na sam serwis z wymiana oleju , obsuga miejsce i podejsice do klienta na najwyzszym swiatowym poziomie.

Opublikowano

tego nigdy nie widzialem zeby ktos sie pokwapil i nalozyl na kierownice i fotel folie ochronna przed ubabranymi smarem lapami i portkami

juz zakładają za każdym razem :cool1: przynajmniej z tego co obserwuje bywając u nich :wink4:

Opublikowano

bełtowskiego znam od '91, zasadę mam bliżej i od '98 nic mi nie zwalili, jak narazie :wink4:

a do tego mam znajomego mechanika w specialu więc póki co tam serwisuje.

Turdzi, kręcisz się po krk i co, cisza :tongue4:

Grabisz sobie :decayed: