Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Białe quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No i gotowe :) sorki za jakość zdjęć ale robione wiertarką :D:D

Z Hid

halko1

bez Hid

halo2

przymiarek było sporo ale udalo się :) halogeny zostały przymocowane do zderzaka :) i żadne zaczepy nie odcięte od halo:) ale kratki troszke sie zniszczyły :D:D ale daja rade:) w Halogenie są trzy mocowania:) dwa od wewnątrz i jeden po zewnątrz. Miałem takie płaskowniki (bo kładlismy płyty na ściany i zostało troszke:) ) to był taki płaskownik z wieloma dziurkami i podłuznymi otworami :) wiec go wykorzystałęm. Na dole otworu po kratce w zderzaku zrobiłem z tego płaskownika profil w kształcie L gdzie jedna część miała podłużne rowki które poszły w zderzak i nimi mogłem regulować wstepną wysokość i głębokość halo, po przeciwnej stronie halo czyli tam gdzie jest jedno mocowanie zrobiłem także taki sam profil tylko mniejszy :) (został przymocowany w górnej cześci otworu kratki ) halogen ustawiłem śruba regulacyjną mniejwiecej na środek:) potem na ścianie ustawiłem go niżej jak światła mijania i skręciłem do kupy wszystko:) Czasowo zeszło mi się około 4 godzin przy piwku i spokojnej dużo myslącej i kombinującej robocie :) po wyjechaniu na szose okazało sie że halo świecą trohe za wysoko :/ i opuściłęm ich :)jutro pojade na na ustawienie :)

a do oklejenia uzywałes jakiejś specjalnej folii ??? i gdzie można ja kupić ???:)

Opublikowano

Hmm kwestia wyglądu i prezencji samochodu i chyba nic więcej według zasłyszanych opinii świeci nawet ciut gorzej ja tego nie zauważyłem z xenonami było sztos na żarówkach szału nie ma używam ich bardziej do "lansu".

Co do foli to tego typu http://allegro.pl/folia-do-zmiana-koloru-lamp-zolta-25x50cm-cult-i2312964995.html . Jeden taki kawałek spokojnie ci starczy z duużym zapasem.

Ciekawa metoda montażu postaraj się zrobić fote jak to wygląda mocowanie i jak spasowuje się z kratką.

Lewy halogen nie bije ci za bardzo w bok w porównaniu do tego jak świeci prawy?

Opublikowano
Hmm kwestia wyglądu i prezencji samochodu i chyba nic więcej według zasłyszanych opinii świeci nawet ciut gorzej ja tego nie zauważyłem z xenonami było sztos na żarówkach szału nie ma używam ich bardziej do "lansu".

Co do foli to tego typu http://allegro.pl/folia-do-zmiana-koloru-lamp-zolta-25x50cm-cult-i2312964995.html . Jeden taki kawałek spokojnie ci starczy z duużym zapasem.

Ciekawa metoda montażu postaraj się zrobić fote jak to wygląda mocowanie i jak spasowuje się z kratką.

Lewy halogen nie bije ci za bardzo w bok w porównaniu do tego jak świeci prawy?

na mokrym zółte światło daje najlepszą widoczność:wink:, kolego audiczka ładna ale foty to Ty chyba nokią 3310 robisz:kwasny:

Opublikowano

No z tym mokrym muszę się kiedyś przyjrzeć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Te ostatnie fotki pisałem ze wiertarka 6300 robiłem :grin::grin::grin: postaram sie dodac te foty :) a kratki nie stety do wyrzucenia bo miał być halo przyczepiony do kratki i docinałem zeby sie tam trzymał ale po pierwszym piwku olśniło mnie i doszedłem do wniosku ze bedzie lepiej do zderzaka:)

A problem jest jeszcze jeden o ktorym zapomniałem napisać sygnał jest umieszczony za prawą kratką :( i trzeba pokombinować, ja dołożyłem kawałek płaskownika i opuściłem go jakieś 15cm ale dziwięk jest słabszy i musze coś wymyśleć z tym :)