tomekeg Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam czy zna ktos zaklad w elblagu gdzie mi ja wymienia za rozsadne pieniadze bo w jednym krzykneli mi 300 zl wydaje mi sie ze troche duzo patrzac na ceny opisywane w innych watkach temat !! już poprawiony, pre_pl
tomekeg Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 wielkie dzieki jestem tego samego zdania
adadur Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 tomekeg napisz gdzie byłeś - ja w zeszłym roku objechałem wszystkich w E-gu i w końcu zrobiłem to za 80zł ale miałem swoją plecionkę (wzmacnianą)
tomekeg Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 ja bylem u wakiecia i on mi tyle zawolal ale juz mam problem rozwiazany moj mechanik sie tego podjol troche to trwalo bo robil to pierwszy raz ale efekt jest dobry (slychac roznice) a mianowicie calkowita cisza nie to co wczesniej
adadur Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Wakiecia to omijaj z dalego ... szkoda słów na niego ... zdzierca i cwanieczek jakich mało
tomekeg Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Opublikowano 18 Lutego 2008 adadur to kogo bys polecil tak na przyszlosc masz jakiegos dobrego mechanika
adadur Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja odwiedziłem chyba wszystkich w Elblągu w efekcie zrobiłem u tłumikarzy: jak jedzie się Warszawską od strony mostu zaraz chyba pierwsza uliczka za placem cyrkowym po lewej stronie (i na rogu z Warszawską), w takich drzewach mają 2 rampy. Przypatrz sie kiedyś ale uważaj bo zaraz za nimi jest kolejny - ale to wiazd do firmy a nie uliczka. Pierwszy raz u nich robiłem i jest OK. Mechanika mam jedego od 15 lat (od czasu jak ja jeszcze nie mogłem jeździć) jedni go chwalą inni mają pretensje jak zwykle w tej branży, jak narazie sie sprawdza. Jak by co to też mam w rezerwie innego. Jak będziesz miał jakieś mniejsze "robotki" przy aucie (wahacze, hamulce itp) dawaj znać jakoś pomogę.
tomekeg Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 wielkie dzieki za pomoc odezwe sie jakby co i jak ja bede mogl ci moze jakos pomoc to sluze pomoca (musimy sobie pomagac no nie )
adadur Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 tomekeg włącz śledzenie wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=8394.0 w marcu możliwe że coś się zorganizuje.
Rekomendowane odpowiedzi