Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] B5 2.6 V6 LPG - Jakie kable zapłonowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradźcie mi jakie kable zapłonowe najlepiej kupić. Silnik 2.6 V6 z LPG. Znalazłem kilka firm w różnych cenach:

http://moto.allegro.pl/item297513764_przewody_kable_zaplonowe_beru_vw_audi_v6_2_6_2_8.html

http://moto.allegro.pl/item299950214_przewody_zaplonowe_ngk_audi_a4_a6_a8_vr6_2_6_2_8.html

http://moto.allegro.pl/item302399601_przewody_zaplonowe_bosch_audi_a4_a6_2_6.html

http://moto.allegro.pl/item302834132_przewody_zaplonowe_ngk_audi_a4_a6_a8_vw_passat.html

Które z nich byście mi polecili, zaznaczam że mają też znaczenie względy ekonomiczne. Różnica pomiędzy najtańszymi i najdroższymi to ponad 100PLN. Czy jest sens dopłacać?

z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam

Opublikowano

Tylko i wyłącznie NGK

Tak patrzę na tą cenę na aukcji oraz na cenę detaliczną sugerowaną, która jest 490 zł i tak się zastanawiam skąd ludzie mają te kable po tak niskich cenach.

Opublikowano

Kupiłem w sklepie Beru za 190 PLN-ów do silnika 4-ro cylindrowego żadnych problemów.

Zastanów się nad zakupem kabli WN w sklepie na miejscu!

Opublikowano

Polecam NGK. BOSCHa produkują teraz w Chinach :D

Opublikowano

NGK, albo BERU, które były wkładane fabrycznie.

Osobiście kupiłbym Beru.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie NGK

Tak patrzę na tą cenę na aukcji oraz na cenę detaliczną sugerowaną, która jest 490 zł i tak się zastanawiam skąd ludzie mają te kable po tak niskich cenach.

kolego ta cena na aukcji za te kable NGK-365zl to jest kosmicznie wielka wiec niema co sie dziwic ja osobiscie mam dostep do wszystkich czesci samochodowych (pracuje w hurtowni) i te kable ktore na aukcji kosztuja 365zl ja moge miec te same za 300zl albo jeszcze taniej wiec jak by ktos z was potrzebowal jakies czesci to piszcie na GG 646342.

Opublikowano

kolego ta cena na aukcji za te kable NGK-365zl to jest kosmicznie wielka wiec niema co sie dziwic ja osobiscie mam dostep do wszystkich czesci samochodowych (pracuje w hurtowni) i te kable ktore na aukcji kosztuja 365zl ja moge miec te same za 300zl albo jeszcze taniej wiec jak by ktos z was potrzebowal jakies czesci to piszcie na GG 646342.

Cena na aukcji jest 263 zł, a nie 365 zł dlatego pytam skąd taka niska, a wątpię żebyś mógł mieć te kable za 263 zł (sprawdź - numer NGK to RC-AD218).

Opublikowano

Cena na aukcji jest 263 zł, a nie 365 zł dlatego pytam skąd taka niska, a wątpię żebyś mógł mieć te kable za 263 zł (sprawdź - numer NGK to RC-AD218).

He,he to żeście się chiba ne zrozumieli do końca :)

Wydaje mi się, że Kolega Michallo33 pisał o cenie kabli z ostatniego link'u, które są do 30v i w tym temacie raczej nas nie interesują.

Po mojemu cena 263 zł - to bardzo dobra cena!

Opublikowano

racja ja pisalem do kabli z ostatniego linku tych za 365zl to u mnie takich kabli RC-AD218 to 300zl.

Te kable za 263zl to nie sa RC-AD218 tylko RC-VW211 i na allegro kosztuja 263zl a u mnie 230zl. wiec zgodze sie z kolega ze za 263zl ja ich nie mam bo u mnie sa tansze i oczywiscie zeby rozwiac watpliwosci wszystkie czesci ktore posiadam sa ORGINALNE zarowno kable jak i zestawy rozrzadu i wszelkiego rodzaju łozyska. wiec jak sie niektorzy przekonali mam ceny o wiele bardziej atrakcyjne niz na allegro wiec po co przepłacać? W razie jak ktos by sie zdecydowal to prosze o kontakt na gg 646342 lub @. :audi:

Opublikowano

ja kupowałem w zeszłym roku normalnie w sklepie po znajomości kable BERU dedykowane do ABC za cos 240 zł