Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zmiana kierowcy na lewa strone

Gość babzok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszyskich posiadaczy najwspanialszych sanochodów na swiecie.Mam do was wielka prosbe zamierzam kupic piekna angielska a4 1.8T po lekim tuningu optycznym.Poto tylko kisze sie w londynie i chowam kazdy grosik.Zamierzam ja przywiesc do kraju i wiem ze musze kupic nowa przekladnie kierownicza, deske rozdzielcza lecz nie wiem co z elektyka kryjaca sie pod deska czy terz musze zmieniac wsztskie przewody i co z otworami na kolumne i reszte podzespolów.Pomurzcie prosze bo nie wiem czy mam kupowac czy poprostu zbierac wiecej pieniedzy i kupic w kraju.Dzieki zgurt za odpowiedz

Opublikowano

mam znajomego który zajmuje sie sciaganiem wozów z niemiec i holandi i powiedzial z e za te pieniadze kture tutaj wydam na niunie beda mniejsze

Opublikowano

no i za te "zaoszczędzone" pieniądze przełożysz kierę ?

no ja tam śmiem wątpić

Opublikowano

jak niunia kosztuje jedyne 1400 f z 98r to nA MoJ GUST SIE OPLACA za taka musialbym u nas dac conajmniej 18 najmniej

Opublikowano

ja nie neguję, że tam są tańsze auta... bo są.. to ja wiem

Ale czy się opłaca przekładac kierownice od zakupu w niemczech ?

nie sądze....

Są auta które się łatwiej przekłada (kierownice). Ale z tego co wiem, audi do nich nie należy...

A gdzie masz numer seryjny tej Twojej upatrzonej Audicy ? co ? ;)

Opublikowano

przemysl to sobie - przełozenie kierownicy i wszystkich pierdół - minimum 5000 zł.

Mój kolega sciagnał golfa V (bardziej typowe auto), obliczył koszty i zrezygnował...poszedł na częsci.

Opublikowano

no to jeśli przełozenie kosztuje 5 tyś., a kolega ma do kupienia 1.8 T z 98 roku za 1400 f czyli jakieś 8000 tyś to sie raczej opłaca. Ja nie widziałem za taka cenę 1.8 T z 98 roku...

pozdrawiam

Opublikowano
jak niunia kosztuje jedyne 1400 f z 98r to nA MoJ GUST SIE OPLACA za taka musialbym u nas dac conajmniej 18 najmniej

no nie wiem czy tak do konca sie oplaca

8000zł za niunie + 5000zł przekładka + (transport i cała masa opłat związanych z rejestracją)

to wyjdzie koło 15/16 tyś

a jak by nie patrzec autko juz nie oryginał tylko ostro rezane :???:

Opublikowano

NAPEWNO SIE NIE OPLACA PRZEKLADAC TEGO ROCZNIKA NO JESCZE GDYBYS MIAL DRUGI UKRYTY W STODOLE NA PRZEKLADEKE TO JESZCZE ALE TAK TO SOBIE DAROJ JEST Z TYM KUPA ROBOTY JUZ NIE MOWIE O DESCE,PEDALACH CZY ELEKTRYCE ALE TRZEBA I SCIANE GRODZIOWA WYCIAC I WSPAWAC Z NORMALNEJ STRONY I DUZO INNYCH DUPERELI TYLKO BEDZIESZ KLAC A JESZCZE ZALEZY JAKI MAGIK BEDZIE TO ROBIL BO JAK KIEPSKI TO CI TAK SPASUJE ZE JEJ POZNIEJ NIE SPRZEDAZ ZA 8 TYS. NAWET WIEC RACZEJ POCIULAJ MIESIAC DLUZEJ A BEDZIESZ SIE CIESZYL BO TAK TO TYLKO KLOPOT I ZNAM JUZ KILKA TAKICH PRZYPADKOW pOZDRAWIAM.

Opublikowano
NAPEWNO SIE NIE OPLACA PRZEKLADAC

Zależy po jakich kosztach Ci to ktos bedzie robil i za ile kupisz części,mojego znajomego A6 1.9 TDI wyszla po przekladce i oplatach 23 tyś rok 99 :shock:

p.s. Kolege robertzmudzki prosimy o wyłączenie Capsa-oznacza to krzyk :wink: