saint4 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam mam takie pytanko do was, chciałem zamontować sobie podłokietnik, ale czy bedzie on pasował do mojej wersji, tzn przyciki od radia nawi itp mam obok dzwigni zmiany biegow, czy da sie zamontować podłokietnik?? moze cos wiecie?? pozdr
saint4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 a czy orientujecie sie czy jest rożnica pomiędzy wersją angielska a europejską, bo znalazłem na angielski ebay-u cała konsola za 60 funtów, to niezła cena, co o tym myślicie??
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 z tego co widze w Etce to nie ma róźnicy pomiędzy EU a UK i tunel srodkowy będzie pasował
saint4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 ale jest pewna sprawa, za podłokietnikiem jest są nawiewy http://cgi.ebay.co.uk/audi-a4-b8-tdi-arm-rest-center-console-/120737388726?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c1c8258b6 co o tym myślicie?? be bedzie z tym problemu??
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie będzie problemu, Najwyzej nie podepniesz nawiewów aby dzialały a w przyszłości jak będziesz chciał to czeka rezanko na 3 strefy klimatronika Zwróc uwagę jeszcze na listwe dekoracyjną czy u Ciebie jest taka sama
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie bardzo bedzie mozna zalozyc dla porownania dwa tunele jeden bez podlokienika a drugi z nim U mnie jest taki czyli z podlokietnikiem
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 WRC ale przeciez tutaj chodzi o założenie całego tunelu od Angola z podłokietnikiem ( a nie dołożenie samego podłokietnika bo wiadome ze nie bardzo da się sam dołożyć do zwykłego tunelu ) wiec nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc ze nie bardzo będzie mozna założyć
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam mam takie pytanko do was, chciałem zamontować sobie podłokietnik, ale czy bedzie on pasował do mojej wersji, tzn przyciki od radia nawi itp mam obok dzwigni zmiany biegow, czy da sie zamontować podłokietnik?? moze cos wiecie?? pozdr mialem na mysli to pytanie
saint4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 koledzy a słuchajcie, czy przy wymianie tego podłokietnika trzeba bedzie cos jeszcze rozbierac ?? i od której cześci zacząć i co będzie mi potrzebne, tzn narrzędzia ?? bo wole wiedzieć co mnie czeka:)
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Malo kto to robil pewnie ale sprawdz poprzez sciagniecie tylnego schowka w tunelu jak wyglada sprawa z mocowaniem podlokietnika .
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 czy przy wymianie tego podłokietnika chyba masz na mysli tunel jak go ściągnać , tak ? Tak jak pisal WRC z tyłu pod schowkiem , i dodatkowo musisz wyciągnać klimatronik i pod nim beda mocowania popielniczki i tunelu oraz pod mieszkiem przy gałce zmiany biegów
wrclaguna Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dzis rozebralem caly tunel srodkowy aby zobaczyc jak wygladaja mocowania polokietnika i czy da sie zalozyc go w wersji bez niego . Mocowania wygladaja tak czyli cztery sruby . Nie wiem jak sprawa sie ma tych srub , bo nie bardzo widze jak zalozyc podlokietnik ( ci co nie maja oczywiscie ) Chyba ze przyspawac albo na naprawde gruuuubych wkretach :gwizdanie: Nie ma dojscia do tych srub i nie wiem czy fabrycznie przygotowane sa otwory .
saint4 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 no ale podłokietnik juz jest zamotowany bo to jest cały tunel
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 no ale podłokietnik juz jest zamotowany bo to jest cały tunel Jesli kupisz cały tunel z podłokietnikiem to go założysz bezproblemowo w miejsce starego
matizo46 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witam, w swojej b8 wymieniłem tunel środkowy na taki z podłokietnikiem i schowkiem z tyłu. Chciałbym podłączyć oba gniazda 12v do listwy z bezpiecznikami zeby bylo w nich zasilanie. Tutaj rodzi się moje pytanie, jakiej długości i grubości będę potrzebował kabla ?
Rekomendowane odpowiedzi