Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Pytanie odnośnie felg 19"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę okazyjnie kupić ładne felgi Artec 8,5J H2 19" ET 70 z oponkami 225/35/19 tylko mam pytanie jaki dystans będzie mi potrzebny i czy felgi nie będą wystawać poza obrys auta.

(audi A4 B6 2004r.) Z góry dzięki za pomoc w temacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

na przód dystans z 40 mm, a na tył z 50 mm.

ps: zapraszam na spoty do Rybnika :wink4:

Opublikowano

Panowie zastanawiam się nad zakupem 18" albo 19" do mojej B6

I teraz pytanie czy kupić 18" i jeździć pewnie czy zapodać 19" o te: http://cgi.ebay.co.uk/19-AUDI-A6-ALL-MODELS-NEW-RS6-ALLOY-WHEELS-AND-TYRES-/280700125316?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Rims_Car_Wheels_ET&hash=item415b080084 myslę, że cena z oponami jest spoko jak za te koła. Wiem, że to repliki ale jak na anglie to się nadaja bo tutaj są drogi milion razy lepsze niż w PL :)

Pytanie czy wejdą i nic nie będzie obcierać?? zawieszenie mam s-line przy swojej furmance

Czekam na podpowiedzi

Opublikowano

jeśli chodzi oto czy wejdzie to spokojnie na forum dużo ma 18,19 i nienarzekają ja mam 18 przy zawieszeniu s-line i nic nie ociera opony mam 235/40 przy 19 zakładasz 235/35 obwód koła się nie zmienia

Opublikowano

Teraz śmigam na 17" i chce przeskoczyc na 18" ale boje się, że będę żałował, że nie kupiłem 19" dlatego myślę na 19" :)

19 cali robi już robote przy samochodzie a 18" dużej różnicy nie ma.

Jakie ET musiałbym mieć?? 35??

greg2505 masz gdzieś foto jak twoje auto stoi na 18"?

Opublikowano

Kolego śmigasz po równiutkich drogach zapodawaj 19ki.Ja mam 235/35/19 ET 35 jest git na zawiasie 1BA. :hi:

Opublikowano

Przeglądałem twoje foto. Ty masz tam sportowy zawias czy nie??

Opublikowano

Zawieszenie standard a inaczej według kodów to komfort.

Opublikowano

Musze znaleźć kogoś kto ma s-line i wsadzoną 19, po prostu nie chcę mieć problemów, że cos bedzie mi obcierać jak pojade w 5 osób albo pojadę do PL i bedę wracał załadowanym autem.

Opublikowano

19 to totalne minimum [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 10:42_________________________________________________

Musze znaleźć kogoś kto ma s-line i wsadzoną 19, po prostu nie chcę mieć problemów, że cos bedzie mi obcierać jak pojade w 5 osób albo pojadę do PL i bedę wracał załadowanym autem.

chłopie ludzie mają gleby po 6-8 cm (i więcej) na 19stce i nic nie obciera

Opublikowano

Czyli na pewno nie będę miał problemów ok.

A teraz jakie musze mieć dokładnie ET, szerokość felgi itp itd

Czy ET 35 szerokość felgi 8j i opona 235/35/19 bedzie idealne??

Opublikowano

Ja mam szerokość 9" i ET 35 i zastanawiam się nad dystansami :mysli: u Ciebie chyba się nie obejdzie bez dystansów :gwizdanie:

Opublikowano

Nie chcę, żeby koła wystawały za obrys samochodu więc myśle, że ET 35 powinno być ok!

Opublikowano

Musze znaleźć kogoś kto ma s-line i wsadzoną 19

Czy ET 35 szerokość felgi 8j i opona 235/35/18 bedzie idealne??

no to wkońcu 18" czy 19" :?:

Opublikowano

A jeśli będzie ET 45 to wejda te koła?? Bo na ebay-u nie ma RS6 II z ET 35 to tylko 1 cm różnicy ale wiadomo, że to może dużo zmienić i czasami może trzeć przy skręcaniu a tego bym nie chciał.

Kupno dystansów tez mnie nie interesuje.[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 21:31_________________________________________________Sorry pomyłka, cały czas mowa o 19"

Opublikowano

To szukaj felg z ET 35 :good:

Opublikowano

Jutro będę dzwonił do tego sklepu co ma wystawione fele na ebay-u czy maja te felgi z ET 35

Opublikowano

Bo powyżej 40tu ET musisz dać dystansy licz się z tym :wink4:

Opublikowano

Po jaki hu... wystawiają fele 19" z ET 45 :wallbash:

Opublikowano

No tak to jest,oprócz nich musi jeszcze ktoś zarobić :gwizdanie: Ja jak planowałem wymianię felunku to najpierw prześwietlenie forum potem pujście do sklepu,wybór felg padło na ten wzór do wyboru ET 45 lub 35 oczywiście wszystko tu w Danii fela made in italy no china :good:

Dla pocieszenia jak nie znajdziesz poniżej 40tu to daj dystansy...