BROMKALUKASZ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam, wczoraj byłem na myjni ręcznej po myciu zauwazyłem że przez tylne drzwi z jednej i drugiej strony wlała sie woda nie była to jakas ogromna ilośc ale plamy na siedzeniach były, mało tego podczas jazdy powyżej 60-80 słysze dzwięk wpadajacego powietrza na dłuższa mete strasznie to denerwuje. Czy pwoinienm jechac z tym do sewisu żeby sprawdzili i wymienili no nie wiem np. uszczelki a moze tylko drzwi wystarczy podnieść.(sprawdzałem czy nie ma luzów i mi sie wydaje ze nie ma) Naprawiał ktoś z was coś takiego, jeśli tak to jakie sa koszta?? Pozdrawiam teeemat pre_pl[br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 16:14 _________________________________________________Poczytałem troche postów na temn temat, ale nigdzie nie było nic napisane i tych przeciekach i jak piszecie ze wam świszczy to przy dużych prędkościach a u mnie czasem to już przy 70 słychac i to nie jeste "jakies tam pitu pitu" tylko konkretbny szum, a co do uszczelek to zdaje mi sie ze nie powinny byc sprciałe młode jeszcze śa to jest rocznik 2003, wiec mam nadzieje ze to chodzi o wyregulowanie drzwi tylko troche to dziwne ze wszystkich czterech, oby uszczelek nie trzeba było zieniac bo to juz będzie ostry koszt.
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 obejrz dokladnie przyleganie uszczelki ramy okna, do nadwozia. jezeli slychac swist powinna byc jakas szpara. sadze ze to kwestia regulacji wlasnie ramy okna.
BROMKALUKASZ Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 dzwoniłem do serwisu mówili że jak tylko regulacja to 20-30zł od sztuki czyli nie ejst żel
Rekomendowane odpowiedzi