Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Umowa z zakładem samochodowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy widział ktoś umowę z zakładem samochodowym gdzie będzie zawarte że on ponosi odpowiedzialność za pozostawiony u nich mój pojazd, oddaje samochód do zakładu który znajduje sie 100 km od mojej miejscowiści i tak pomyślałem że dobrze by było taką umowe spisać z mechanikiem. Szukałem troche w google ale bez skutków :thumbdown:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

troche sliska sprawa bo mozesz przeciez sam ukrasc ten samochod majac 2 kluczyk :) druga sprawa to byscie musieli dokladnie cale auto obejrzeć itd, bo np . przychodzisz po odbiór i mowisz ze masz ryse na zderzaku ktorej nie bylo :) ewentulanie niech da ci potwierdzenie przyjecia kluczyków , zebys w razie co mial dowod ze zostawiles u nich kluczki w razie jak by auto z kluczykami zginelo , a do ubezpieczenia jak wiadomo musisz miec wszystkie kluczki ....

Opublikowano

jak na mój gust to żaden mechanik Ci nie podpisze takiego kwita. Powie tylko, że on nie musi naprawiać twojego auta i żebyś go zabrał gdzie indziej - będziesz się tak bujał od mechanika do mechanika. ALE każdy porządny mechanik powinien być ubezpieczony na okoliczność jakiś "wypadków" i sądzę, że z wypłatą odszkodowania nie było by problemów. Nie ma co wszystkich wkładać do jednego worka z napisem "złodzieje i dewastatorzy"

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie :notworthy: dzwoniłem dzisiaj do niego, sam zaproponował że podpisze mi kwitek że zostawiam u niego mój samochód żebym się nie martwił :good: Kolega z forum potwierdził mi że gość jest sumienny także już się nie martwie :wink4: