Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Sam otwierający się centralny po zamoczeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Jakis miesiac temu kupilem Audike i ku mojemu zdziwieniu po deszczu przychodze i patrze otwarta jest. Jak chcialem ja zamknac to sie otwierala za kazdym razem. Pierwsze co spr czy woda dostala sie do pompki centralnego i okazalo sie ze od klapy naleciala mi woda i zalalo mi centralny to go odlaczylem zeby nie robilo sie zadne zwarcie i na nastepny dzien podlaczylem i problem ten sam jest nadal. Nawet WD40 spryskalem wszystkie wtyki. Moe zie ktos czy da rade cos z tym zrobic? pozdrawiam

Opublikowano

może pompka zdążyła się uwalić podmień od kogoś i zobacz jak działa

Opublikowano

Napewno cos jest z pompka i kurcze sam bym sprobowal ja naprawic ale potrzebowalbym porady od kogos.

W tych wezykach jest jakies cisnienie od pompki bo nie wiem jak odlacze ja czy powietrze ucieknie z niej czy cos bo slyszalem ze niby jest...

Opublikowano

Napewno cos jest z pompka i kurcze sam bym sprobowal ja naprawic ale potrzebowalbym porady od kogos.

W tych wezykach jest jakies cisnienie od pompki bo nie wiem jak odlacze ja czy powietrze ucieknie z niej czy cos bo slyszalem ze niby jest...

pompka jak pracuje to wytwarza ciśnienie/podciśnienie spokojnie możesz odpinać tylko delikatnie by nie połamać :good: