Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Zamykanie po ruszeniu z miejsca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Mam mały problem ( nie mogę znaleźć na forum) otóż zauważyłem ,że przestał zamykać się centralny zamek w czasie jazdy , niedawno kupiłem moją A6 C5 i podczas przekraczania prędkości ok. 20 km/h centralny zamek zamykał wszystkie drzwi , kilka dni temu kombinowałem nad adaptacją drugiego kluczyka ( dorobiłem bo miałem tylko jeden) a dokładnie próbowałem uruchomić zamykanie z pilota w tym dorabianym kluczyku ( otwieranie i zamykanie z jednoczesnym naciskaniem na pilocie guzików itp.) po tych "zabiegach" nie zamyka mi centralnego w czasie jazdy , nie jest to jakiś straszny problem , ale co mogłem zrobić co by to spowodowało?

Jeszcze jedno pytanko , jak trzymam dłużej otwieranie drzwi z kluczykiem w zamku to otwierają się wszystkie szyby i na odwrót , natomiast jak przytrzymam przycisk otwierania na pilocie to szyby sie nie otwierają , chyba coś nie tak ? Pamiętam w mojej A4 otwierały się również z pilota, co myślicie o tym?

Pozdrowienia .Felek.

Opublikowano

niedawno kupiłem moją A6 C5 i podczas przekraczania prędkości ok. 20 km/h centralny zamek zamykał wszystkie drzwi

Zmieniłes kodowanie modułu komfortu jest to opisane na forum.

Opublikowano

Po pierwsze to podaj jakie masz kodowanie modulu komfortu. Zobaczymy jakie opcje masz wlaczone i wtedy mozna myslec dalej. I sprawdz bledy.