WhiteBeezy Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 No dokładnie. I polecam Ci Staga.[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 21:55_________________________________________________Aktualny przebieg 185 tys. km. W międzyczasie zrobione ogrzewanie - płukanie nagrzewnicy. Za to podziękowania dla znachor287 - http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_problemy_z_ogrzewaniem_odpowietrzenie_ukladu_chlodzenia-t64170.0.html . Jeszcze tak, czy siak, do wymiany mam termostat. Poza tym nic nie robione i śmiga. Spalanie wychodzi mi przeciętnie 11-13 litrów LPG na Shellu, zazwyczaj w granicach 12 (jazda przy deptaniu niezłym).
deal Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 ja jakis miesiac do ADR zamontowalem BRC i jestem zadowolony nie czuje jakiej roznicy w mocy. Spalanie 10l w miescie norma jak nie 11 a trasa tak 100-140km/h to 9l niec nie ma co nazekac
WhiteBeezy Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam. Przymierzam się powoli do sprzedania autka. Ile można wołać za ADR z '97? Z LPG i car audio. Przebieg realny 214 tys. km, wszystko zrobione i wymieniane na czas, 0 wkładu.
Rekomendowane odpowiedzi