Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie w Krakowie przyciemnić szyby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Proste pytanie : które zakłady w Krk polecacie i jakie są koszty. Samochód: A4 sedan 2003r > do przyciemnienia wszystkie szyby za wyjatkiem przedniej czołowej. Folia jakaś markowa np, Sunguard > koniecznie "solarna" czyli chroniąca przed upałem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zanlazłeś już firmę?Ja też chcę przyciemnić jak dwa to może bedzie taniej? :)

Opublikowano

Ja się pytałem w Euroglass (tyle że w Rzeszowie) to za tył avanta powiedzieli 600 zł + 200 zł za przód. Folia sungarda.

Opublikowano

To ja popytam w Krakowie tam gdzie już robiłem .Dam znać :)[br]Dopisany: 17 Luty 2008, 12:48 _________________________________________________Witam popytałem i komplet bez przednich szyb 500 zł 7 lat gwarancji folia SUN GAR

Firma AAK działa już 10 lat i nie ma z nimi problemu.Czas montażu ok 5 godzin.Ściągają tylko tapicerki na drzwiach. tel.012 268-20-90 ul.Światowida 24

Jestem umówiony w przyszłym tygodniu na wtorek.

Jest to najtańsza oferta jaką udało mi się sprawdzić. :th:

Opublikowano
  • Autor

panowie...500 zeta za sam tył to drogawo

Ja wkrótce przyciemniam całość w cenie 650

Może jakby się zebrało z 5 wozów to taniej by wyszło

Opublikowano

panowie...500 zeta za sam tył to drogawo

Ja wkrótce przyciemniam całość w cenie 650

Może jakby się zebrało z 5 wozów to taniej by wyszło

A gdzie znalazłeś ofertę tańszą?

Mnie za cołość powiedział 550 zł wię nie wiem czemu za sam tył krzyczy 500zł? może coś urwie jak będzie nas więcej? :th:

Opublikowano
  • Autor

ja pytałem (o cały samochód - sedan) w Car-Solar:

za najtansza wersje 550

za solarna 650

za solar + odblask 750

a Ty gdzie i jaka folia za 550?[br]Dopisany: 22 Luty 2008, 15:51 _________________________________________________....o AAK nie slyszałem jeszcze nic...Car Solar wszyscy chwalili jak dotad

Opublikowano

ja pytałem (o cały samochód - sedan) w Car-Solar:

za najtansza wersje 550

za solarna 650

za solar + odblask 750

a Ty gdzie i jaka folia za 550?[br]Dopisany: 22 Luty 2008, 15:51 _________________________________________________....o AAK nie slyszałem jeszcze nic...Car Solar wszyscy chwalili jak dotad

A gdzie to jest?.Ja juz u nich robiłem dwa auta i było wszystko ok.

Opublikowano
  • Autor

...u wylotu z KrK na Zakopiankę

Opublikowano

...u wylotu z KrK na Zakopiankę

Aha po prawj stonie w domkach?Alan-tam robiłem passata piecowo.A nie pytałeś ile za avanta?Mozemy razem u niego zrobić/ja odwołam tamto/aha a jaką folia robisz? :)

Opublikowano

Krude ceny straszne :shocked: w bielsku białej jest firma Interbud II gdzie przyciemnienie tył + przód, zwykła ale firmowa np. sunguard folia 500zł bez rabatu a folia lustrzna to było chyba 600zł bez rabatu z tego co pamietam ceny mozna było negocjowac. Szybko i bardzo starannie wykonana robota. POLECAM

Opublikowano

Byłem zrobiłem...i szkoda gadać. ;(

Jadę poprawiać w środę koszt 650 zł zwykłą folią wszystkie szyby.[br]Dopisany: 27 Luty 2008, 14:41 _________________________________________________

Krude ceny straszne :shocked: w bielsku białej jest firma Interbud II gdzie przyciemnienie tył + przód, zwykła ale firmowa np. sunguard folia 500zł bez rabatu a folia lustrzna to było chyba 600zł bez rabatu z tego co pamietam ceny mozna było negocjowac. Szybko i bardzo starannie wykonana robota. POLECAM

Możesz zrobić zdjęcia .Bardzo proszę i jaką folia robiłeś

Opublikowano

ja też bym się pisał na lekkie przyciemnianie, tak żeby była ochrona przed sloneczkiem w lecie...ale tylko w porzadnej firmie :th: , jak coś dobrego znajdziecie to dajcie znać, pojedziemy w kilka bryczek, ja do roboty też mam avanta :), oczywiscie wszystkie szybki z wyjatkiem szyby człowej

Opublikowano

ja też bym się pisał na lekkie przyciemnianie, tak żeby była ochrona przed sloneczkiem w lecie...ale tylko w porzadnej firmie :th: , jak coś dobrego znajdziecie to dajcie znać, pojedziemy w kilka bryczek, ja do roboty też mam avanta :), oczywiscie wszystkie szybki z wyjatkiem szyby człowej

Ja już sciemniłem.Solar glas na Zakopiańce .Miało być po znajomości ale zapłaciłem 650 zł wszystkie /czołowa też/mały pasek.Nie jestem zadowolony bo jest za ciemno zrobiony tył.Jadę na poprawkę w środę.Nie jest to ich wina ale,nie było właściciela i może dlatego sie nie dogadałem.Myślę że w środę bedzie ok.Jak chcesz moge pokazać abyś nie popełnił tego samego błędu.Robiłem juz u nich dwa samochody było ok.

Miałem co prawda robić w AKK ale kolega mnie na mówił i tak wyszło. :)

Opublikowano

a słyszał ktoś może o firmie marko polo ?? ponoć że są dobrzy w tym co robią http://www.marco-polo.pl/foliowanie.html :mysli:

waskipl dzięki, ale ja w sumie chce tylko minimalnie przyciemnić szybki, tak żeby środek aż tak bardzo nie grzał się w lecie jak mi auto stoi cały dzień na slońcu... a czołową przyciemniac nie musze, bo mam szybkę własnie z takim paskiem. w razie czego na pewno się do Ciebie zgłosze... :)

Opublikowano

a słyszał ktoś może o firmie marko polo ?? ponoć że są dobrzy w tym co robią http://www.marco-polo.pl/foliowanie.html :mysli:

waskipl dzięki, ale ja w sumie chce tylko minimalnie przyciemnić szybki, tak żeby środek aż tak bardzo nie grzał się w lecie jak mi auto stoi cały dzień na slońcu... a czołową przyciemniac nie musze, bo mam szybkę własnie z takim paskiem. w razie czego na pewno się do Ciebie zgłosze... :)

Słyszałem tyle że sprzedają szyby nowe.Też chciałem trosze ściemnic ale wyszło żle.I dla tego jadę zmienić to. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zapodaj jakies foty jak to wyszlo poki co...no i wypowiedz sie na temat samej roboty > fachowo?[br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 12:55 _________________________________________________no i jak po poprawce?