Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

hybryda SP51 do K04,K03 co o tym myslicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

znalazlem na allegro w dziale turbo, tuning firme ktora zajmuje sie tuningiem turbin K03 K04 do audi. jest to zastosowanie hybrydy z kolem sprezen 51mm.

Czy ktos moze mi poradzic na temat hybryd i czyt cena 1500pln plus regeneracja to dobra cena? uzytkownik z allegro to bolek_v6

prosze o pomoc

Opublikowano

Zapytaj Murzyna on mial hybryde :polew:

Opublikowano

z allefro jest jeden gościu godny polecenia - karambol99 :th:

Opublikowano

Zapytaj Murzyna on mial hybryde :polew:

Nadal ją ma.

Opublikowano

Zapytaj najpierw czy dostaniesz gwarancje, pozniej zadzwon do króregos tunera czy podejmie sie strojenia fury.

Do jakiego silnika chcesz to zastosowac??

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, ja również się na to natknąłem, piszą o rocznej gwarancji, silnik to 1.8 t, warte zainteresowania?

Opublikowano

Niedawno Poziek odradzał mi hybrydę. Ale SID ma na sprzedaż turbiny w dobrej cenie.I parę innych fajnych gratów :naughty:

http://allegro.pl/my_page.php?uid=207438

Opublikowano

Niedawno Poziek odradzał mi hybrydę. Ale SID ma na sprzedaż turbiny w dobrej cenie.I parę innych fajnych gratów :naughty:

http://allegro.pl/my_page.php?uid=207438

turbawy od SIDa nie podejda do 1.8T. Turbiny do 1.8T to k04-15 lub eliminatory

Opublikowano

K04 mozna miec nowa z USA za okolo 1500zl.

Opublikowano

K04 mozna miec nowa z USA za okolo 1500zl.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Zdradź nam swoje tajemne źródło :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

pierwszy link to jest turbo do A3/TT/S3[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 11:50_________________________________________________drugi link to podróbka[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 11:50_________________________________________________trzeci link: nie wiem co to jest ale nie podejdzie do A4 - patrz downpipe i wyjście z turbiny[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 11:52_________________________________________________czwarty link to podórbka

reasumując:

K04-15 jest do dostania w USA za około 1100$ plus koszty wysyłki

Nie wprowadzaj niewinnych ludzi w błąd kolego marewel :cool1:

Opublikowano

Widzialem za 800$$ ma tym forum byly linki,po tamtym kursie wychodzilo 1500zl+przesylka.

Teraz nie wiem co lepsze podrobka z usa za 300$ czy jakas hybryda od stasia za 1200.

Opublikowano

Chciales ceny,i jest jeszcze 4 link.

To są podróbki których nie założyłbym do auta gościa z shit power klub :tongue4:

Poza tym dwie z tych turbin które podałeś nie pasują do A4 tylko do silników poprzecznych :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Chciales przykladowe ceny,wiec podalem.

Powtorze wiec nowe k04 do wzdluznego silnika,nie pamietam firmy

kkk lub garet kosztue w usa 800$$ + przesylka,powtarzam nowe.Ty wolalbys hubryde a ja wolałbym nowe z usa,kwestia znalezienia.

Opublikowano

Chciales przykladowe ceny,wiec podalem.

Oczywistym jest, że chciałem przykładowe ceny za K04-15 pasujące do Audi A4 z silnikiem wzdłużnym (wkleiłeś 2 takie oferty z ceną) i oczywistym jest, że oczekiwałem iz wkleisz linki do ORYGINALNYCH turbin a nie PODRÓBEK z Chin...

Rozumiesz teraz ?[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 12:00_________________________________________________

kkk lub garet kosztue w usa 800$$ + przesylka,powtarzam nowe.

Bredzisz, najtańsze K04-15 jest po 950$ ale obecnie są na back order od jakiś 4 miesięcy. Jedyne miejsce gdzie mają takie turbiny ORI karze sobie zaplacić 1100$.

[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 12:02_________________________________________________

Ty wolalbys hubryde

:naughty:

Opublikowano

Nie wiem jak to nazwac ale ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?

K04 można miec nowa z USA za okolo 1500zl.

Widzisz tu gdzies slowo "garet" czy "oryginalana" :cool1: :cool1:

Opublikowano

Nie wiem jak to nazwac ale ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?

tłumacz Waść jeszcze raz :good:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 12:08_________________________________________________

Widzisz tu gdzies slowo "garet" czy "oryginalana" :cool1

po co tak dyskusja zatem ? myslisz, że znajdzie się jakis smialek, żeby wsadzić do swojego audi sklejaną na klej chińską podróbkę ? :decayed:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 12:15_________________________________________________K04 jest określeniem modelu firmy KKK. Powinienes napisać:

podróbkę K04 mozna dostac w USA za ok. 1500 zł i wtedy bym się nie czepiał

a tak wprowadzasz ludzi w błąd i jak skończymy w końcu te rozmowę to twoje posty wylecą z tego wątku [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 12:17_________________________________________________

Treaz co jest lepsze chinska podrobka czy chybryda zrobiona z chinskiej podrobki?

żadne z tych nie jest dobre i nikomu nie polecam takiego wyboru

jedyne dobre to oryginał i wydawało mi się, że piszesz o oryginale :gwizdanie:

A te dwa linki co wkleiłes to już wiesz, że nie podejdą do A4 ? :wink4:

Opublikowano

a o co chodzi z hybrydą? sory jeśli jest na forum, ale siedze tu już troche i mnie oczy zaczęły bolec :(