Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Witam. Chciałbym założyć gaz do swojej a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

szwagier ma lovato ale przy audi 80 b3 i jezdza juz bardzo długo.... tylko co rok filterek wymienia i nic wiecej... stara generacja i tak dalej... ale sam fakt...

Opublikowano

Na choy mu hany do 1,8 zwyklego ? Sztuka dla sztuki ? Przeciez to tani dupowoz a nie wymagajacy silnik ... Zreszta robta co chceta :P ACr01 bdb reguktor ale sporo drozszy niz zeta. A zeta jest tania i zywotna a 125 ps obrabia z palcem w pupie. Po prostu nie widze sensu przeplacac i pakowac elementy wrecz za dobre skoro tansze poradza sobie tez ladnie. Inaczej : chcesz jezdzic poprawnie wstawiaj valteci i zate ... chcesz miec wypas acr01 + hany ale doplacisz do zabawy z 500 zl a specjalnie tego nie odczujesz... :gwizdanie:

Dlaczego zle ? Boooo... Ma gowniany sposob przelaczania na gaz ( po temp gazu - w zime bedzie Ci sie dosc dlugo przelaczal ) . Bo ma pointegrowane czujniki z reduktorem i nie wstawisz w latwy sposob innego jak ten padnie a ten jest drogi.Listwa wtryskowa tez drozsza i chyba nie bardzo bedzie mozna wsadzic inną. Generalnie bedziesz jezdzil ale ja bym wolal staga :)

A przy pierwszej generacji to tylko reduktor sie liczy bez mala ;) Moja rodzicielka w b3 ma podrobe lovato reduktora i smiga juz ponad 40 k km , ja kupilem reduktor uzywany lovato za 30 zl do mojej astry 1,4 i tez smiga ok juz ponad 15k km... Tylko to jak porownywanie osla do rumaka...

Opublikowano

generalnie to o czym piszesz jest prawdą, ze czujnik jest od gazu, na lato to dobrze w zimie nie wiem jak to będzie, ale mysle ze płyn w zimie tez bedzie sie wolno nagrzewał, teraz przełącza mi się po max 200 metrach ale i tak wp... wache aż miło. Listwa z wymianą 270 zeta inna nie podejdzie . Nie twierdze ze to dobra instalka bo dopiero ją testuje. nie ma róznic miedzy PB a LPG, tylko raz VAG pokazał błąd mieszanki i błąd sondy, chyba czeka mnie wymiana sondy.

Opublikowano

Raczej czeka cie regulacja gazu ... Bo pewnie przez kiepska regulacje rozjezdza wtrysk i sonda nie pracuje... Wpier%@al wache ? :) A to ciekawe ;)

Opublikowano

ja zakłądałem Landirenzo jaies rok temu to zapłaciłem 2100