Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Domowy alarm -jak zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie chcialem zamontowac w swojej audi a4 b6 2002r 1.9TDi 131ps domowej roboty alarm tzn chcialem odciac glowny sterownik silnika jak mam to zrobic gdzie on sie znajduje i jakie kabelki odciac zeby go zamontowac? prosilbym o opisanie krok po kroku jak to zrobic bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam

Opublikowano

takiej informacji nie dostaniesz na forum....nikt Ci nie poda gotowego rozwiązania z wiadomych powodów.

Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: I podaj jeszcze adres gdzie mieszkasz! Ludzie! Przecież to ma być zabezpieczenia samochodu a nie pomoc przy kraadzieży! Szkoda słów! :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
http://ukradlimiauto.pl/ jeżeli masz jakieś pojęcie o elektronice to ta strona Ci wystarczy
Opublikowano

na Twoim miejscu zamontowałbym w aucie żyłki z połączeniem do C-4 - ktoś wdepnie i bum ale auta też nie będzie więc może coś mniej drastycznego - czujki na dziką zwierzynę - ktoś się złapie to potem dobij bejsbolem :)

A tak na poważnie to napisz, że potem chcesz auto odnaleźć np. w tajlach w Bielsku-Białej - owszem ale jak wcześniej napisałem - w tajlach czyli w częściach - kolo, nic nie zdziałasz. Spytaj się lepiej kolegów z "innych" for czy Twoje auto jest warte zachodu - i przylep naklajkę o treści : nie warto się brać za tego złoma z numerem "DKG....." czy jakoś tam....

A żeby było całkiem uczciwie to może koledzy napiszą tak po tygodniu : hej stary, twoje auto jest teraz na giełdzie w Słomczynie ale rozrzucone po całej giełdzie więc szukaj części...

Daruj sobie...ktoś musi paść ofiarą by Twoje części były dostępne w atrakcyjnej cenie dla innych posiadaczy tych samochodów... jest podaż to i popyt musi być - kiedyś padnie na mojego grata więc co tam... z kolegami trzeba się dzielić. Jakby jednak co, to nie jestem z tej kliki ale auta i tak nie uchronisz, no nie ?

Już się skończyło przebijanie numerów nadwozia dla ruskich - teraz tylko części się liczą więc po dniu szukania przez policję masz już auto na drobne rozliczone a pamiętaj, że kolega też się musi z norm rozliczyć co piłę tarczową w ręku trzyma :)