virus191 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, przy deszczowej pogodzie cały czas parują mi szyby. Gdy ustawię nawiew na szybę i ogrzewanie tylnej problem ustępuje na parę minut. Żebym nie wiem co robił tylne szyby jak już zaparują to tyle. Są takie do końca. Ostatnio co robiłem to czyściłem szyby od środka jakimś płynem do okien i teraz przed wysiadaniem jak sprawdzałem czy z tyłu nie jest coś mokre jedna tylna szyba nie była do końca zasunięta.
bzyku18_23 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Może masz po prostu mokrą wykładzinę i dlatego ci parują szyby. A filterek kabinowy zmieniałeś??
virus191 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Auto mam od miesiąca. Nie zmieniałem.
login642 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 mi po wymianie filtra kabinowego przestało parowac ale rzeczywiscie mozesz miec mokrą wykładzine
virus191 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Wyszedłem do sklepu (po godzinie od powrotu) a szyby dalej zaparowane.
Cuber Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Wyszedłem do sklepu (po godzinie od powrotu) a szyby dalej zaparowane. podpowiedź już dostałes co należy zrobić, ps. temat poruszany na forum już kilkakrotnie, wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi