Stolkien Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam kolegów. Mam pewien problem. 1.8T po programie. jeździło miodzio przez pół roku. ok 180Ps 290Nm. Niedawno zaczęły się problemy. Nie ciągnie, nie doładowuje,? nie czuć Turbo i wrażenie jak by 90Ps było. Ewidentnie na Vagu wychodzi że brak doładowania a w międzyczasie skończyła się przepływka, sądziłem, że to ona całe zamieszanie robiła. Ale po zakupie NOWEJ brak poprawy. Auto jak by było zduszone. Cały dolot sprawdzony pod względem szczelności" demontowałem rury i oglądałem z każdej strony". Turbo po wymianie w maju zeszłego roku. Po regeneracji zakupione gdzieś we wrocławiu nie pamiętam. Możliwe że już się kończy? błędy o zaniskim doładowaniu sporadycznie. Proszę zerknąć w Logi. Grupy: 03,15,31 - http://vaglog.rtnet.pl/Stolkien_50890.html [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 21:48_________________________________________________Sprawa rozwiązana. Dzięki chłopaki za zainteresowanie tematem pomogliscie mi;) hehe A tak poważnie to katalizator był zapchany na amen. Narazie został wybity środek i jest niesamowicie . Auto oddycha przepieknie, spadło spalanie, 180 koni wrocilo, Narazie wywala błąd katalizatora ale z tym coś tez się zrobi ( wyemulujemy poprawny sygnał drugiej sondy). Jutro muszę nowe uszczelki kata kupić ipomyslec nad tymco wstawić zamiast katA. Pozdrawiam.
czaki22 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 u mnie cos to samo, raz idzie raz nie idzie, wiec tez musze cos poszperac, tylko ze ja nie mam bledóéw zadnych
Rekomendowane odpowiedzi