Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Grupowe hamowanie śląsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja był bym chętny na już tylko żeby zebrać te 4 osoby i ile wyjdzie wtedy na łebka?

Opublikowano

Szkoda że jesteście tak daleko. W Ciechanowie na Hamowni 4x4 jest promocja do końca wakacji dla Klubowiczów Audi i pomiar na jedną oś kosztuje 80zł, 4x4 120zł. To dobra cena. Tym bardziej, że ciężko będzie się zmieścić w godzinę z 4 pomiarami.

Radzę liczyć 30min na jeden pomiar z umocowaniem auta.

Opublikowano

Dzwoniłem dzisiaj do Gliwic i sytuacja zmieniła się diametralnie. Otóż nagle mówią mi że wynajem na godzinę dotyczy tylko jednego samochodu i tylko w przypadku np czipowania go w międzyczasie. Jeśli chce się tylko zmierzyć moc to 4x4 kasują 300 i koniec :wallbash: Pytam się czy są zniżki jak będzie 5-6 aut a baba mówi NIE. :kox: Tym samym ta firma dla mnie umarła i nie polecam nikomu :sick3:

Pozostaje Czerwionka gdzie wyjściowo jest 250 za 4x4 ale mówią że można coś zbić jak będzie grupa. Tak więc zbieramy się na sierpień chyba. [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 09:42_________________________________________________Dzwoniłem teraz jeszcze do Opola. Tam hamują na samochodzie w czasie jazdy i koszt od 100 do 150 zeta za pomiar mocy i momentu (150 pewnie za 4x4) ale mają mi oddzwonić w kwestii rabatu jak była grupa. Pewnie ten rodzaj hamowania jest gorszy niż na rolkach ale nie znam się i może ktoś się wypowie na ten temat?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to Compsport na dniach bedzie mial juz swoja hamownie w Bielsku - oczywiscie 4x4

Opublikowano
  • Autor

to moze tam zrobia promocje :)

Opublikowano

dzwon - pytaj,

a tak z innej beczki to podzielam zdanie Patryka z CS - po co komu,ta magia liczb, wazne jak auto jedzie - hamowanie może byc pomocne np przy sprawdzaniu roznic w drobnych modyfikacjach

Opublikowano

Szkoda że jesteście tak daleko. W Ciechanowie na Hamowni 4x4 jest promocja do końca wakacji dla Klubowiczów Audi i pomiar na jedną oś kosztuje 80zł, 4x4 120zł. To dobra cena. Tym bardziej, że ciężko będzie się zmieścić w godzinę z 4 pomiarami.

Radzę liczyć 30min na jeden pomiar z umocowaniem auta.

Sorry ale jestes kolega wlasciciela czy jak ? bo wszedzie reklamujesz ta hamownie INERCYJNA, ktora nie wiadomo co pokaze...

Chyba wystarczajaco reklamy....RIGHT ? :disgust:

Sorry za OT

Opublikowano

Widze że próba grupowego hamowania zawsze kończy sie tak samo. Chcieliśmy dobrze wyszło jak zawsze :kwasny: . U nas też chcieliśmy zrobić grupówke najpierw stado chętnych a potem nikogo. Zresztą w hamownie za 60 zł już nie wieże chyba że jakaś wiejska w stodole.