michal10 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam! Mam problem z zamkiem centralnym. Otóż pewnego dnia wchodze do garażu, próbuje otworzyć auto i nic. Dioda w pilocie miga ale nie miga alarm, w aucie. Macie jakiś pomysł? Jeszcze chciałem nadmienić, że do auta mogę się dostać tylko od bagażnika, bo miałem włamanie i zamek od kierowcy jest wyciągniety jakby. Dlatego jeszcze jedno moje pytanie, czy da się jakoś otworzyć od bagażnika siedzenia żeby sie dostać do auta? Moje auto to Audi B7 z 2005 r. Z góry dzieki za pomoc
Gość karex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 hmm...niewiem czy da sie dostac do srodka ale jakbys juz to zrobił ,napewno na pierwszym miejscu bym odłaczył akumulator ,być moze ma poprostu komputer bład ,zostaw na 15-20 minut i wtedy spróbuj
michal10 Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 probuje wejsc od bagaznika ale ciezko... Tez wlasnie nad akumulatorem myslalem
bell23 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 masz przecież jeszcze zamek od strony pasażera...
Rekomendowane odpowiedzi