Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak się dostać do auta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki, przed chwilą zatrzasnąłem sobie klucze w środku i został mi tylko otwarty bagażnik. Jakieś pomysły jak tam się dostać?!

Pliz, za chwilę muszę jechać!

Opublikowano

Nie dasz rady wejść przez bagażnik? Masz sedana :decayed: nie wiem jak to jest w sedanach z bagażnika nie da się złożyć tylnej kanapy?

Opublikowano

jedynie awaryjne otwieranie specjalnym narzędziem który wkłada sie w miejsce klucza.Ja mam cos takiego :naughty: Pytaj w punktach dorabiania kluczy może maja taki knif :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No nie załamujcie mnie :P

Tak, sedan, trzeba wcisnąć taką klamkę przy tylnych kanapach, ale musiałbym ściągnąć jakoś to pokrycie pod tylną szybą, tylko nie wiem jak!

Opublikowano

Masz tylko jeden kluczyk? Jak wogóle można zatrzasnąć klucze w aucie? :mysli: Przeciez zamykasz kluczykiem albo pilotem który masz przy kluczyku, u mnie to byłaby lipa bo bagażnik tez mi się centralnie zamyka :polew: no ale mam 3 kluczyki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mam 2 pozostałe, ale 100km stąd. a jak otworzę pilote i nie przekręcę w stacyjce, to po jakiś 30s automatycznie się drzwi blokują. jedne miałem otwarte, po 30s się zamek zablokował, zatrzasnąłem i tak się stało. bagażnik też mi się zamyka, ale go nie zatrzasnąłem i nie wiem co robić

Opublikowano

mam 2 pozostałe, ale 100km stąd. a jak otworzę pilote i nie przekręcę w stacyjce, to po jakiś 30s automatycznie się drzwi blokują. jedne miałem otwarte, po 30s się zamek zablokował, zatrzasnąłem i tak się stało. bagażnik też mi się zamyka, ale go nie zatrzasnąłem i nie wiem co robić

Łap stopa i jedz po klucze :decayed: aha i zamknij bagażnik :wink4:

Opublikowano

kawałek druta i wkładasz go u góry przez uszczelkę przednich drzwi, na jego końcu robisz pętelkę i musisz zahaczyć za klamkę wtedy ciągniesz i drzwi powinny się otworzyć :naughty:

Opublikowano

kawałek druta i wkładasz go u góry przez uszczelkę przednich drzwi, na jego końcu robisz pętelkę i musisz zahaczyć za klamkę wtedy ciągniesz i drzwi powinny się otworzyć :naughty:

Włamywacz :tongue4: tez tak robiłem ale w maluchu :polew:

Opublikowano

Po prawej stronie w bagażniku masz pompkę centralnego zamka. Zdejmij z niej rurkę i wdmuchnij w nią powietrze.

Opublikowano
  • Autor

o kurcze, idę szukać pompki, gdzie dokładnie?

Opublikowano

W boczku bagażnika po prawej stronie, w schowku.

Opublikowano
  • Autor

trzeba ściągnąć obicie schowka, czy jak ?

Opublikowano

Jak staniesz twarzą do bagażnika masz ją po prawej stronie pod tapicerką, odciągnij ją i zobaczysz gdzie idą kable i czarne rurki. Pompka jest obłożona gąbką.

Opublikowano

Jeżeli klucze leżą na fotelu można spróbować nacisnąć drutem pilota.

Opublikowano
  • Autor

widzę te pompkę, teraz musze znaleźć miejsce gdzie można ja rozłączyć, bo przecież nie będę jej rwał, prawda?

Opublikowano
  • Autor

ta, dochodzi do klapy bagażnika, ściągam, próbuje coś wdmuchnąć ale nic :/

Opublikowano

a nie lepiej podpiąć 12V pod odpowiedni pin w pompce żeby zaczęła sama pompować ? (jakiś aku z innego samochodu)

Znajdź sobie gdzie idzie 12V podepnij masę też i sama otworzy :)

Opublikowano
  • Autor

nie widzę pompki, widzę tylko przewód