Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Ubezpieczenie domu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktos sie orientuje ile kosztuje podstawowe ubezpieczenia domu o wartosci kolo 500tys np . od pozaru czy np zerwania dachu przez wiatr itp ... ? w ktorej ubezpieczalni to najlepiej zalatwic ?

Opublikowano

Jeśli chodzi o ubezpieczenie domu to polecam PZU, zwłaszcza jeżeli masz już u nich jakieś ubezpieczenie np auta - w pakiecie jest taniej. Kwota ubezpieczenia uzależniona jest o wielu czynników m.in. położenia nieruchomości (np. bliskość rzek, miejscowości itp.), tak więc nawet jak ktoś ma dom o podobnej wartości to ceny ubezpieczeń mogą być naprawdę bardzo zróżnicowane.

A co do samego ubezpieczyciela to polecam PZU, ponieważ ostatnio miałem przyjemność/nieprzyjemność skorzystać z odszkodowania za zalanie piwnicy i kwota naprawdę zrekompensowała poniesione straty.

Opublikowano

Brat ma dom ubezpieczony w Warcie i też bezproblemowo było wypłacone po zalaniu piwnicy.

Opublikowano

moi rodzice mają w PZU ubezpieczony dom na ok 350tyś (wszystko nawet jak statek kosmiczny wyląduje na dachu :kox:) - płacą 200 - 300 zł na rok :good:

Opublikowano
  • Autor

moi rodzice mają w PZU ubezpieczony dom na ok 350tyś (wszystko nawet jak statek kosmiczny wyląduje na dachu :kox:) - płacą 200 - 300 zł na rok :good:

no i o taka mi odp chodzilo , jakie to sa mniej wiecej koszty .... wody nie mam w poblizu wiec nie beda sie bali ze mnie zaleeje :D