darecy Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Wiem- do upalania komfortu to ja mam talent ---------- Post dopisany 09-02-2014 at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany 08-02-2014 at 20:00 ---------- tylko gwoli informacji: w MMI 3G w zielonym menu w cars: włączamy APS (audi parking system), parking help menu zaznaczmy 2 ptaszki, cardevicemenu suwak z Audo na pozycję nr 1 lub 3, PS niestety z canem trzeba lecieć do przodu do złącza 46 wtyki 17f (przy komforcie są cany lecz z innych systemów)
czarekpl Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 a na audi concert da radę to uruchomić?
wrclaguna Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 a na audi concert da radę to uruchomić? tak
janusz137a Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 witam, mam pytanie ponieważ mam w audi a4b8 radio concert z wyświetlaczem kolorowym bez NAVI i mam czujniki parkowania bez kamery i wszystko działa a czy po podłączeniu kamery cofania z allegro za 120 zł obraz z tyłu po włączeniu wstecznego będzie widoczny na tym wyświetlaczu czy muszę coś kodować? I co to za radio posiadam bo to chyba nie MMI?
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie bedzie ci dzialc jak kupisz sama kamere .
janusz137a Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 to kamera nie współpracuje z tym wyświetlaczem, co jeszcze muszę dokupić aby był obraz z kamerki na wyświetlaczu kolor
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Potrzebujesz jeszcze Modul nie wiem czy to bedzie chodzic w CONCERCIE POPYTAJ tu ===> Naviservice.com.pl - okablowania do systemów nawigacji satelitarnej
janusz137a Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 koledzy a czy jak mam tylko z parktronic z tyłu to da się uruchomić wizualizację czy muszę dokupić cały osprzęt z przodu/
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 koledzy a czy jak mam tylko z parktronic z tyłu to da się uruchomić wizualizację czy muszę dokupić cały osprzęt z przodu/ Kolego przeciez w pierwszym poscie jest cale info i na dodatek napisałem wiekszymi literami . KODOWANIE WIZUALIZACJI STEROWNIKA 4 KANAŁOWEGO : 10 PARK ASSIST ---> SECURITY ACCESS 16 ( 71679) CODING 07 ---> BYTE 0 BIT 4 zmiana z 0 na 1 .
andynl Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 No dobra przeczytałem cały temat już z 1000 razy, cuduję jak koń pod górę i nie mogę dojść do ładu z tym modem:facepalm: Jak to w końcu jest z wizualizacją w MMI 3G? Mam MMI 3G LOW bez twardziela, wejście na karty pamięci, czujniki tylko z tyłu, moduł 8K0 919 475 T, w zielonym menu zaznaczone APS oraz suwak na 1 (próbowałem też na 3 i nic) Muszę też kodować w 10 PARK ASSIST czy to tylko w MMI 2G? Już w końcu nie wiem czy to da się u mnie ruszyć czy nie, HELP PLEASE:facepalm: A tak całkiem na marginesie w pierwszym poście w spisie modułów: 8K0 919 475 T - 4 czujniki, lusterka obsługa aparatu ktoś mi przetłumaczy na PL co to się znaczy??
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Robisz RESTART NAVI ? PDC 10 zakoduj jak w pierwszym poscie : KODOWANIE WIZUALIZACJI STEROWNIKA 4 KANAŁOWEGO : 10 PARK ASSIST ---> SECURITY ACCESS 16 ( 71679) CODING 07 ---> BYTE 0 BIT 4 zmiana z 0 na 1 .
andynl Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Restart naturalnie robiłem:decayed: Jutro spróbuję zakodować 10 PARK ASSIST i zobaczymy dziś już mi się nie chce:facepalm: Dam znać co wypłodziłem
darecy Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Restart naturalnie robiłem:decayed:Jutro spróbuję zakodować 10 PARK ASSIST i zobaczymy dziś już mi się nie chce:facepalm: Dam znać co wypłodziłem Przedewszystkim zakoduj moduł 10 parktronika.
andynl Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Yeee poszło:banan: Podziękował mistrzowi wrclaguna za pomoc:thumbup1:
miodzio Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Yeee poszło:banan: Podziękował mistrzowi wrclaguna za pomoc:thumbup1: co to za język w mmi
andynl Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Yeee poszło:banan: Podziękował mistrzowi wrclaguna za pomoc:thumbup1: co to za język w mmi NL=Niderlandzki
Gibons Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Panowie wiązka od PDC przód gdzie jest prowadzona ? do przełącznika jest osobna i na tył idzie osobna czy jest to jedna wiązka z 2 kostkami ? na tył i do przełącznika ?
miodzio Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie wiązka od PDC przód gdzie jest prowadzona ? do przełącznika jest osobna i na tył idzie osobna czy jest to jedna wiązka z 2 kostkami ? na tył i do przełącznika ? Jak masz sam tył to nie ma przycisku na desce. Do przodu i do tyłu idzie osobna wiązka.
simon__75 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie wiązka od PDC przód gdzie jest prowadzona ? do przełącznika jest osobna i na tył idzie osobna czy jest to jedna wiązka z 2 kostkami ? na tył i do przełącznika ? Rozkminiasz temacik przodu ? Mnie tez to pewnie bedzie czekalo
Gibons Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie wiązka od PDC przód gdzie jest prowadzona ? do przełącznika jest osobna i na tył idzie osobna czy jest to jedna wiązka z 2 kostkami ? na tył i do przełącznika ? Jak masz sam tył to nie ma przycisku na desce. Do przodu i do tyłu idzie osobna wiązka. Wiem o tym że nie ma przycisku, ale chyba jest jakaś wiązka która łączy przód z tyłem ? Może inaczej mam teraz sam tył i posiadam wiązkę na przód razem z czujnikami czego z kabelków mi jeszcze brakuje ? jakiej wiązki/wtyki
Rekomendowane odpowiedzi