Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] LPG w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam A4 B5 Avant z 96 roku. Silnik 1.8 Turbo Benzyna. Przejechane 24500km. Gdzie w Łodzi lub okolicach mogę zamontować dobrą instalację LPG?

PS. Ile mniej więcej kosztowała by ta instalacja (sekwencja)?

Dzięki z góry za odpowiedź!

Opublikowano

Ja zakładałem w Łasku na ul.Polnej. Na gazie zrobione już 2500 km i wszystko jest super. W sumie to zawsze zakłądam u nich. Instalacja BRC dla mnie rabat bo to już 4 auto które u nich gazowałem 2600zł. Normalnie 2900 na przewodach 8mm i mocniejszym reduktorze.

Opublikowano

Ja zakładałem w Kwiatkówce pod Tomaszowem Mazowiecki.

Zapłaciłem 2.200zł za STAG300 - przejechałem coś ponad 30.000km.

Opublikowano

Dostałem namiar na osobę montującą instalacje w Łodzi "NAGAZ Stefanowski". Osobiście nie jestem z Łodzi, ale po informacji że taka instalacja trwa u nich dwa dni, dostaje wykresik z hamowni na PB oraz LPG i wszystko jest ładnie i nie na szybko robione czuję się zachęcony.

Chciałem przedstawić wam podzespoły które mi zaproponowali:

1. STAG 4 , reduktor zavolli oraz listwa z wtryskami prawdopodobnie valteki. Do tego zbiornik w miejsce koła oraz wlew pod klapką. (2700)

2. Landi Renzo Omegas, zbiornik w miejsce koła oraz wlew pod klapką (3300)

W obydwu przypadkach oddaje auto do warsztatu na dwa dni robocze. Po czym dostaje wykresy z hamowni i ustawioną instalacje pod własne auto.

Proszę was o opinie na temat zaproponowanych instalacji cen, warsztatu oraz własnych propozycji. Dodam jeszcze, że zamierzam wiele jeździć około 1200-1500 kilometrów miesięcznie

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi Mateusz

Opublikowano

Fipomat Landi Renzo jest powiedzmy "instalacją z wyższej półki" w porównaniu ze STAG'iem. Nie wiem czy aż tak ważne jest w Twoim przypadku (kiedy masz małą pojemność) wchodzić w droższą instalację, dodatkowo 1200-1500km miesięcznie to nie jest aż tak dużo. Zawsze te 600zł możesz sobie np dołożyć do nowego zawieszenia.

Co do zakładu słyszałem "plotki", że są dobrzy.

Opublikowano

Dzięki Bogumił :) Padło jednak na montaż w zakładzie z Kutna. Mój mechanik doradził że gość wie co robi i będzie to działało dobrze:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,jestem w trakcie szukania zakładu i instalacji możesz powiedzieć ile zapłaciłeś co ci tam wstawili czy jesteś zadowolony i czy warto tam pojechać Pozdrawiam i z góry dziękuje