dexter400 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam, mam mega problem, jechałem sobie było troche mokro ale nagle wszystko zgasło, wskazówki nawet nie zdarzyły opaść tylko zostały w miejscu. jak sprawdzam miernikiem to miedzy + a - klemy jest zwarcie, nie powinno być chyba? jak podłaczam nawet inny aku to az sie caly grzeje i strasznie iskrzy. wiec odpiąłem. jak przykladam do masy auta i do klemy + to tez pokazuje zwarcie. co sie mogło podziać i gdzie szukać? błagam help. [mod]Co to za temat!!! - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
Lu-Gi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Moze alternator padł i zrobiło się zwarcie, miałem podobnie w passku. sprawdź wszystko na odłączonym alternatorze
dexter400 Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 ok sprawdze w takim razie jutro z rana, a u ciebie tez nic kompletnie nie działało? boje sie o uszkodzenie kompa albo zegarów bo stanely w miejscu nie opadly nawet, no i te bezpieczniki wszystkie ok :/[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 18:06_________________________________________________...pytanko, da rade odpiąć go bez kanału?
Gniady Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 ok sprawdze w takim razie jutro z rana, a u ciebie tez nic kompletnie nie działało? boje sie o uszkodzenie kompa albo zegarów bo stanely w miejscu nie opadly nawet, no i te bezpieczniki wszystkie ok :/[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 18:06_________________________________________________...pytanko, da rade odpiąć go bez kanału? Tak.
dexter400 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 no i po problemie, okazało się że facet który montował mi rozrusznik miesiac temu źle pociągnał przewód i przetarł sie zwierając do masy. dzięki pany
grzesiek1186 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 To potem wszystko wróciło do normy? nic poważnego się nie stało ??
Rekomendowane odpowiedzi