delmaestro Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 proszę was o pomoc ponieważ nie znam się na ogrzewaniu mam taki problem że jak odpalę furkę i silnik się nagrzeje to ogrzewanie jako takie jest przejadę jakieś 10km i niema leci zimne powietrze,dopiero jak stanę otworzę maskę silnika i ponaciskam kilka razy wąż ten gruby co idzie od chłodnicy i wtedy ogrzewanko grzeje pięknie. Jak jechałem do Niemiec to musiałem kilkadziesiąt razy stawać i pompować ten wąż,aż mi się linka od klapy chyba urwała ,ale to już inny problem. Proszę was o pomoc co to może być .
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Pewnie zapowietrzona nagrzewnica, poszukaj dokładnie było kilka(naście) tematów o ogrzewaniu.
delmaestro Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 no własnie jest tego za dużo i nie wiem co czytać (oczywiście czy wogule da rade sie odpowietrzyć)???
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Lewy przewód (stojąć przodem do auta) ma dziurkę odpowietrzającą.
delmaestro Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 dzięki spedyt jutro spróbuję to zrobić jak uporam się z maska.
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4521 przeczytaj watek. jest opisany sposob odpowietrzenia ukladu chlodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi