Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spedycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: pracujemy w różnych firmach macie różne firmy znajomości a nie owijając w bawełne czy nikt nie miał by wejścia na spedycje dla 2 busów x8 palet każdy lub dla całego zestawu :mysli:
Opublikowano

Kup tira to poradzimy :)

Opublikowano
  • Autor

Kup tira to poradzimy :)

no mam :naughty:
Opublikowano

:hi: pracujemy w różnych firmach macie różne firmy znajomości a nie owijając w bawełne czy nikt nie miał by wejścia na spedycje dla 2 busów x8 palet każdy lub dla całego zestawu :mysli:

krajowa czy miedzynarodowa ?

Opublikowano

Chłodnia? Plandeka?

Opublikowano

Poszło PW :)

Opublikowano
  • Autor

krajowa czy miedzynarodowa ?

w tym momecie to jest mi to wsio zeby siano trzepac dobre

:gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:23_________________________________________________

Chłodnia? Plandeka?

plandeka
Opublikowano

No wybacz stary ale albo jesteś d.pa albo nie umiesz roboty szukać. Na plandeke jest od zajebania. :)

Brat ma 4 chłodnie i tu już jest gorzej z robota

Opublikowano
  • Autor

No wybacz stary ale albo jesteś d.pa albo nie umiesz roboty szukać. Na plandeke jest od zajebania. :)

Brat ma 4 chłodnie i tu już jest gorzej z robota

no wiem ze jest roboty tylko w LDZ sa takie stawki ze lepiej nie mowic wiec posatnoweil gdzie w PL zajrzec i zaczalem sobie od forum
Opublikowano

łoo plandeka staryyyy i Ty nie umiesz nic znalesc ? http://www.trans.eu/

zainwestuj. 1-2 dobre kursy i juz ci sie program zwraca.

ja ostatnio smigałem ze stacjami diagnostycznymi do sprawdzania amorów itp, z agregatami prądotwórczymi wielkości auta osobowego, z rurami osłonowymi do wkopywania kabli w ziemie. Pełno tego jest na trans'ie

Opublikowano
  • Autor

ja ostatnio smigałem ze stacjami diagnostycznymi do sprawdzania amorów itp, z agregatami prądotwórczymi wielkości auta osobowego, z rurami osłonowymi do wkopywania kabli w ziemie. Pełno tego jest na trans'ie

ku..wa czy ja mowie ze nie moge znalezc :rant: pytalem sie czy gdzies ktos ma wejscie zeby na stale sie schaczyc
Opublikowano

Robił ktoś z was ostatnio ADR?

Opublikowano

ku..wa czy ja mowie ze nie moge znalezc :rant: pytalem sie czy gdzies ktos ma wejscie zeby na stale sie schaczyc

Idź pod DHL :cool1:

Rok jazdy i zostaniesz bez butów :decayed:

Opublikowano

ja teraz robie "C " + kurs na przewóz rzeczy z kwalifikacją wstępną + podstawowy ADR ... ponad 8 tys zł ...

Opublikowano

ja teraz robie "C " + kurs na przewóz rzeczy z kwalifikacją wstępną + podstawowy ADR ... ponad 8 tys zł ...

Będziesz woził butle z gazem?

Opublikowano

patrząc na nick, to chyba raczej dynamit w Bagdadzie :decayed:
Opublikowano

patrząc na nick, to chyba raczej dynamit w Bagdadzie :decayed:

:polew: :polew: :polew:

musiał by jeszcze zrobić na klasę 7-mą :naughty:

Opublikowano

bede jeździł prawdopodobnie 4 ośką z kruszywami ( piach, żwir, granit itp. ) a ADR mam do zrobienia w pakiecie za grosze więc robie:))

hehhe cwaniaczki z butlami raczej nie bede miał do czynienia... u mnie w firmie mamy tylko wywrotki,wanny, gruszki i koparko-ładowarki

Opublikowano

bede jeździł prawdopodobnie 4 ośką z kruszywami ( piach, żwir, granit itp. ) a ADR mam do zrobienia w pakiecie za grosze więc robie:))

hehhe cwaniaczki z butlami raczej nie bede miał do czynienia... u mnie w firmie mamy tylko wywrotki,wanny, gruszki i koparko-ładowarki

Dobra, dobra. Już my was znamy taliby...Żaden się nie przyzna :decayed:
Opublikowano

ja tam wożę butle peżotami partnerami:P