Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL b5] Pytanie o licznik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział (jak nie to proszę o przeniesienie). A wiec posiadam taki licznik http://moto.allegro.pl/licznik-audi-a4-b5-95-99-zegary-europa-okazja-i1730017717.html . W miejscu tej niebieskiej nalepki sa dwa wyświetlacze i nie wiem czy powinno sie tam cos pokazywac np. temperatura. Dodam ze moje audi to a4 avant 1.9tdi kombi + automacik proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

Powinien pokazywać temperaturę na zewnątrz.U mnie tak jest :wink4: Może masz przepaloną żarówkę albo coś innego spartolonego.Zdejmij licznik i luknij do środka...

Opublikowano
  • Autor

tam są dwa takie prostokąty a możliwe jest ze powinno pokazywac mi również jaki mam bieg akurat?

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział (jak nie to proszę o przeniesienie). A wiec posiadam taki licznik http://moto.allegro.pl/licznik-audi-a4-b5-95-99-zegary-europa-okazja-i1730017717.html . W miejscu tej niebieskiej nalepki sa dwa wyświetlacze i nie wiem czy powinno sie tam cos pokazywac np. temperatura. Dodam ze moje audi to a4 avant 1.9tdi kombi + automacik proszę o szybką odpowiedz

jeden pokazuje temperature ale to była opcja więc wcale nie znaczy, że u ciebie było. Drugi jest to wyświetlacz który pokazuje aktualny bieg jak masz automatyczną skrzynie biegów :)
Opublikowano
  • Autor

Aha rozumiem bo mam w planie oddac do elektryka ten licznik bo i tak przepaliły sie 2 zarowki . Ale chciałem wiedzieć czy tam sie cos wyswietla powiem mu niech to sprawdzi a mam automat czyli biegi powinny sie pokazywac . A jak sprawdzic czy mam opcje pokazywania temperatury ?

Opublikowano

jak wyciągniesz licznik z auta to będziesz wiedział czy masz tam wyświetlacz czy zaślepkę ale jeśli nic się nie wyświetla to prawdopodobnie nie masz wyświetlacza, można oczywiście dokupić i dołożyć

jeśli chodzi o żarówki to samemu można wymienić

Opublikowano
  • Autor

tak wiem probowalem ale za cholere nie moge odkrecic sroby :( Tam jest zwykły krzyżak

Opublikowano

psiknij najpierw jakimś "penetratorem" odczekaj trochę i próbuj jak nie pomoże to szczypce albo kombinerki i ostrożnie próbować odkręcać

Opublikowano
  • Autor

wd40 nada sie > ? bedzie dobra dobra bede walczyl

Opublikowano

nada się :good:

Opublikowano
  • Autor

no dobra dzięki bardzo jutro spróbuje się tym zająć i powiem co i jak [br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 13:00_________________________________________________a wiec wymienione dodam ze w moim liczniku brak info o aktualnym biegu i brak temperatury :(

Opublikowano

możesz dołożyć ten wyświetlacz, szukaj w dziale sprzedam częsci samochodowe na forum widziałem ostatnio

P.S. a może FIS-a zobie założysz :kox:

Opublikowano
  • Autor

może :) duuuzo ladniej licznik z fisem wyglada :P narazie w planach skura na siedzenia :D