fabii Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam, Doradźcie mi gdzie w okolicy Oświęcimia kupić używaną maglownice. Moja cieknie z każdej strony drążków. Regeneracji raczej nie chcę robić. Dzięki za odpowiedzi.
buras933 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Hmmm ja bym bił na Bielsko - Jasienice 100% bedzie, szrot na szrocie
fabii Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Dzięki, przejadę się zobaczyć, jak dojadę :> Jest to możliwe żeby się rozciekła z jednej i drugiej strony? Mechanik mi robił 3 miesiące temu z gałkami i jeszcze coś tam, mógł coś sknocić już sam nie wiem
buras933 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 z galkami zawieszenia ? co to ma do tego ? chyba raczej nic u mnie zrobione cale zawieszenie przod kompletne + amortyzatory i dalej slysze czasem dziwny stuk, wychodzi na to ze wczesniejszy wlasciciel jezdzil dluuuugo na wybitej galce i ma luz na zwrotnicy ;/ a w moim mk3 starym tez sie rozciekla to po calosci, 1L plynu na 1000km
Arturoo Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Hmmm ja bym bił na Bielsko - Jasienice 100% bedzie, szrot na szrocie gratów(części ) co niemiara tam jest ,również polecam
fabii Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 witam kupiłem używaną na trasie Bielsko - Jasienice gratów tam tyle do każdego auta zapłaciłem za maglownice 450 zł jutro ma mi mechanik założyć koszt 250 zł z ustawieniem zbierzńości . Dzięki za namiary . pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi