Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Avant problem z elektryka pokrywy bagaznika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie !!! Audi A4 B6 2003 Avant

Mam dosyć dziwny problem i nie mogę znaleźć nic na ten temat. Wszystko działo się po kolei najpierw klapa bagażnika przestała się otwierać z przycisku tylko ze środkowego przycisku w pilocie, następnie przestał pokazywać otwartą klapę bagażnika na pół Fis-ie i zniknęło oświetlenie bagażnika.

Teraz nie mam podświetlenia tablic rejestracyjnych. Ktoś z was miał może podobny problem. Przeszukałem już mnóstwo stron i nic nie znalazłem konkretnie w związku z tym. Aha jeszcze jedno przeczyściłem dzisiaj te blaszki w lampkach od tablic i nic nie dało, sprawdziłem też bezpieczniki te z boku kierownicy i wszystko oki. Nie wiem od czego zacząć, nie podłączałem autka pod komputer jak myślicie powinien wyskoczyć błąd takiej usterki ???

Dużo użytkowników pisze o problemie świecącej się kontrolki od tylnej klapy gdy ona jest zamknięta. A u mnie nic nie pokazuje, nic nie świeci otwiera się tylko z pilota (ten środkowy przycisk) i do tego teraz nie ma podświetlenia tablic. Jeśli mieliście podobny problem albo wiecie o co tu chodzi to zapraszam do forum.

Opublikowano

Pewnie gdzies kabeli sie przelamaly :confused4: rozbierz tapicerke klapy i idz po przewodach . Miernik w dlon i do dziela :)

Szukalbym w tym plastiku laczacym klape z dachem .

Opublikowano

Ja tez obstawiam wiazke kabli.Podobne objawy sa kiedy przelamia sie przewody na zgieciu w drzwiach. :confused4:

Opublikowano

może być też problem z mechanizmem spryskiwania szyb - jeżeli płyn dostaje się do środka (nieszczelność na osi, przez którą przeprowadzany jest na drugą stronę szyby) może powodować zwarcie i korozję na stykach - po zdjęciu tapicerki będzie widać. Demontaż tapicerki :arrow2:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=138700.0

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Doszles juz co bylo z ta elektryka? :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może też być problem mikro styku w zamku. Mam podobny problem.

Opublikowano

Cześć wszystkim, powiem wam że kiedyś miałem podobny problem ale z drzwiami siadało wszystko po kolei przyczyną były przetarte przewody w wiązce idące w drzwi. Polutowałem, izolacja i jest git, radzę zacząć od przewodów. Pozdrawiam.