woncki Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam właśnie kończyłem wymieniać świece i przewody , wszystko szło dobrze aż do świecy najbliżej kabiny , wymsknęła mi się z klucza i wpadła dokładnie w aluminiową łapę trzymającą silnik , obok bagnetu oleju na samym dole Co robić 1.wkręcić starą świecę zrobić rundę po dziurach i liczyć , że tamta spadnie niżej na osłonę silnika ? 2.odkręcić osłonę silnika i próbować wyjąć Z góry dzięki za rady Ranek miał być taki fajny ... a teraz totalne uziemienie Pierwsze to proponuje zmienic temat niby wszystko dobrze ale jak widze "POMOCY" to i dałbym ostrzeżenie ale Nowy jestes to sie jeszcze uczysz :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 23:41 _________________________________________________Zastosowałem opcję pierwszą i się udało , bez zdjęcia osłony sinika się nie obeszło
P3ch Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Nie wiem jak to u ciebie wygląda, ale ja bym sie starał ją wyjąc a nie jezdzić. Weź może jakiś magnez na dlugim pręcie i może uda ci się ją wyciągnąć. Lepiej być pewnym że wszystko gra niż być myśli że za chwilke może się coś stać jadąc autem.
Rekomendowane odpowiedzi