Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Golarka Elektryczna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktos z was uzywa i moze polecic jakies dobre golarki elektryczne bo juz tradycyjnym drapakiem nie chce mi sie golic i chcialbym sprobowac czegos nowego.. Powiem ze zarost mam gest i twardy. Zastanawiam sie nad braunem 3 340 mial ktos z was doczynienia z ta maszyna?

Opublikowano

TANSZE:

Panasonic ES-7101-S503

Philips HQ6920/16

DROZSZE:

Philips SensoTouch RQ1180/16

Philips HQ7380/16

Twoj Braun ma znacznie gorsze recenzje.

Opublikowano

Ja z doświadczenia postawię na Philips-a( choć konkurencji nawet nie próbowałem) Tylko z tymi golarkami jest tak, że skórze niekoniecznie może się podobać przejście na taką golarkę. Ja miałem taki problem i przez ok 10 dni chodziłem czerwony jak burak ;( Teraz :good: nawet nie chcę słyszeć o tradycyjnych maszynkach.

Opublikowano

a ja przy tradycyjnych mialem problemy ze skora. przy elektrycznej zero problemow

Opublikowano

Mam Philipsa i w sumie goli dobrze, ale jakoś nie jestem do końca przekonany. Kupiłem pędzel i golę się tradycyjnie - większa przyjemność.

Opublikowano

Ja przerabiałem już kilka takich golarek :gwizdanie: Pierwszy był jakiś Philips i nawet było spoko. Potem był Braun i porażka totalna. Teraz mam Philipsa z takim specjalnym płynem która daje lepszy poślizg i jest prawie idealnie. W niektórych miejscach trzeba delkiatnie poprawić tradycyjną maszynką ale i tak bym już nie wrócił do tradycyjnego golenia :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

kupilem brauna i jak po pierwszym goleniu jestem zadowolony ytlko troche szyje ciezko golic.. wiec jak cos to temat mozna zamknac ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kupilem brauna i jak po pierwszym goleniu jestem zadowolony ytlko troche szyje ciezko golic.. wiec jak cos to temat mozna zamknac ;)

tradycyjnie jest najlepsza metoda :polew:

Opublikowano

kwestia wprawy

ja braunem jak sie gole to jak pupcia niemowlecia :D

Opublikowano

ja braunem jak sie gole to jak pupcia niemowlecia

a jakiego masz? a jak z szyja idzie ladnie i te miejsca rudno dostepne??

Opublikowano

ja braunem jak sie gole to jak pupcia niemowlecia

a jakiego masz? a jak z szyja idzie ladnie i te miejsca rudno dostepne??

cos takiego jak dobrze pamietam BRAUN 340 SmartControl 4875

golarka-braun-340-smartcontrol-4875.jpg

ale to kupiłem juz dawno. a c do trudno dostpnych miejsc to najgorsza jest szyja po bokach, ale wystarczy dobrze głowe odchylić aby ją naprężyć, dodatkowo mozna naciagnac drugą ręką i goli idealnie

Opublikowano
  • Autor

tez wlasnie mam takiego brauna i juz jest lepiej z kazdym goleniem co raz szybciej sie gole ;)) a powiedz mi czyscisz ta nasadke jakims plynem czy tylko sama woda przemywasz?