Aydaho Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Cześć Panowie - popaliły mi się trochę sektory w listwie STOPu ( Avant B6 ) - wiecie jak to ustrojstwo wymontować ?
czakus84 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja musiałem zdemontować wewnętrzne obicie, jak będzie wymieniał na nowy stop to kup też taką ramkę plastikową bo pewnie pęknie przy demontażu starego. stop jest wypychany od środka - tam są takie dwa lub cztery zatrzaski
Aydaho Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja musiałem zdemontować wewnętrzne obicie, jak będzie wymieniał na nowy stop to kup też taką ramkę plastikową bo pewnie pęknie przy demontażu starego. stop jest wypychany od środka - tam są takie dwa lub cztery zatrzaski dzięki da sie zdjąć tylko ten górny plastik od wew. czy trzeba calośc z klapy rwać ?
fayera Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja musiałem zdemontować wewnętrzne obicie, jak będzie wymieniał na nowy stop to kup też taką ramkę plastikową bo pewnie pęknie przy demontażu starego. stop jest wypychany od środka - tam są takie dwa lub cztery zatrzaski dzięki da sie zdjąć tylko ten górny plastik od wew. czy trzeba calośc z klapy rwać ? da się
Aydaho Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja musiałem zdemontować wewnętrzne obicie, jak będzie wymieniał na nowy stop to kup też taką ramkę plastikową bo pewnie pęknie przy demontażu starego. stop jest wypychany od środka - tam są takie dwa lub cztery zatrzaski dzięki da sie zdjąć tylko ten górny plastik od wew. czy trzeba calośc z klapy rwać ? da się coś więcej ? siedzi na spinkach etc ?
fayera Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22165.msg1244578#msg1244578 powinno ci pomóc
Aydaho Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22165.msg1244578#msg1244578 powinno ci pomóc rewelacja - dzięki Jacek
Rekomendowane odpowiedzi