Qbas77 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 witam wpadlem na genialny ehhe pomysl.mianowicie zamierzam zamontowac pod navi RNS-E konsole -playstation 2(slim). i tu moje pytanie-czy ktos juz cos takiego montowal? jak rozwiazal montaz-no i jak to chodzi pozdrawiam
ctv Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 montaz banalny,zasilanie proste,kupujesz zasilacz samochodowy do ps2 i go przerabiasz,na dziurach moze tracic laser ale nie musi
Qbas77 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 tylko szczerze powiedziawszy konsola miesci sie tylko spokojnie w schowku od b6 w pozycji bezposrednio przy gorze schowka-tzreba zamontowac jakies prowadnice(bo klapa na plyty otwiera sie do gory) lub inny patent(mam zwykly schowek-bez miejsca na zmieniare i bez lodowy).w pionie nie sprawdzalem.a jak z jakoscia obrazu na navi-ma ktos wogole to zamontowane-moze foty?
ctv Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 ciezko troche upchac w schowku,ja planowalem do góry nogami wrzucic,a co ma byc z obrazem??
boberek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 ja miałem kiedys zamontowane PS2 slim w Golfie 4 fajna zabawka ale moim zdanie tylko dla bajeru ;P bo do niczego innego montaz prosty tak jak pisza chłopaki zasilacz i potem pozostaje ci zamontowanie ja nie montowałem tylko miałem luzem bo w domu tez czasem grałem a w samochodze to pasazerowie ;P ale powiem ze przez pierwsze 3 dni potem sie znudziło i lepiej grać w domu na wiekszym TV PS2 jest dobra zamiast DVD bo odtwarza i to i to i gry wiec z monatżem mozesz pomyslec ale nie wiem jak bedzie działac jak ją odwtornie zamontujesz mozna popróbowac
matias9999 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam, zamierzam zamontować sobie PSP slim do RNS-E zamiast DVD. W związku z tym mam parę pytań: Jaką kupić przejściówkę do RNS-E, są dostępne na allegro? Czy podczas jazdy będzie działało, jeżeli nie to co trzeba zrobić? Ewentualne koszty związane z przeróbką (PSP dostałem w prezencie ) Z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi