Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Zysk 7%-15 % w skali miesiąca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój stary trzyma kasę u maklera z gwarancją że nie straci nic z kwoty która wpłacił. I takim to sposobem od 4lat zarobil:

1rok 15%, 2rok 19%, 3rok 14%, a w tym roku zobaczymy. :)

A jaką ma gwarancję , że makler nie zgarnie kasy i nie ucieknie ? :decayed: Napiszę Wam jaką mój ojciec miał kiedyś akcję. Też makler trzymał kasę i inwestował. Wszytko było cacy przez dłuższy czas , do dnia jak ojciec się z nim umówił na wypłatę bo miał pojechać kupić mieszkanie. Telefon nie odpowiadał , w pracy się nie pojawił. Więc zgłoszenie na policję , a potem do prokuratury. Okazało się , że takich ludzików jak mój ojciec było ponad 100. W sumie koleś zawinął 5mln $ i zwiał. Dolek był wtedy po 4zł. j**any jeszcze wyczyścił konto żonie i teściowej :polew: :polew: :polew: Jego samochód znaleźli na Okęciu , a gościa do dnia dzisiejszego nikt nie namierzył :thumbdown: Po tej akcji zamknęli dom maklerski banku handlowego. Tak więc nigdy nie można być pewnym , że ktoś nas nie wydyma :kwasny:

Gość Damian A4
Opublikowano

Hugo tylko w naszym przypadku jest tak że ten "Makler" to mocno zaufana osoba więc nie ma takiej opcji :)

Opublikowano

Apropo tata odzyskał kasę?

Nie , ani grosza :thumbdown:

Gość Damian A4
Opublikowano

No to h*jowo :thumbdown:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 19:31_________________________________________________No to h*jowo :thumbdown:

[mod]Nie jąkaj się[/mod]

Opublikowano

Hugo tylko w naszym przypadku jest tak że ten "Makler" to mocno zaufana osoba więc nie ma takiej opcji :)

Oczywiście... :good:

Ten wyżej wyrolował przecież tylko własną żonę... :wink4:

Gość Damian A4
Opublikowano

Nie no dobre hehe

Równie to bywa ale bez ryzyka nie ma zysku :)

Opublikowano

Nie no dobre hehe

Równie to bywa ale bez ryzyka nie ma zysku :)

i otóż to :naughty:

Opublikowano

dla mnie takich propagandowych tematów na tym forum trzeba unikac , po prostu kosz i tyle, za chwile bedzie tuzin poszkodowanych niewiniatek z pw do prezesa, o treści

" pomocy kolega M..... mnie :sex: " badz " :wallbash:"

i jak MIszka nie masz audi to nie masz Quattro. mac...

Opublikowano

Czysta piramida finansowa, bedzie wyplacac dopoki "jelenie" beda wplacac, pozniej interes sie zwinie. Takich piramid bylo juz w historii wiele i kazda zakonczyla sie porazka........

Moze warto poinformowac odpowiednie instytucje o tej dzialalnosci ?

Opublikowano

dla mnie takich propagandowych tematów na tym forum trzeba unikac , po prostu kosz i tyle, za chwile bedzie tuzin poszkodowanych niewiniatek z pw do prezesa, o treści

" pomocy kolega M..... mnie :sex: " badz " :wallbash:"

i jak MIszka nie masz audi to nie masz quattro. mac...

gdybyś przeczytał temat cały wiedziałbyś, że Twój post powinien polecieć do kosza, a nie jak napisałeś cały temat, po drugie nie życzę sobie tekstów typu: ..."za chwile bedzie tuzin poszkodowanych niewiniatek z pw do prezesa, o treści

" pomocy kolega M..... mnie :sex: " badz " :wallbash:" bo na jakiej podstawie tak piszesz ? masz mnie za jakiegoś przekręta ? więc lepiej się zastanów co piszesz

Czysta piramida finansowa, bedzie wyplacac dopoki "jelenie" beda wplacac, pozniej interes sie zwinie. Takich piramid bylo juz w historii wiele i kazda zakonczyla sie porazka........

Moze warto poinformowac odpowiednie instytucje o tej dzialalnosci ?

kolejny nie czytający :wallbash:

jeśli chodzi o mnie temat można zamknąć

Opublikowano

Jesli chodzi o dobro ludzi temat faktycznie zamknac i nigdy do niego juz nie wracac :wallbash:

Opublikowano

Jesli chodzi o dobro ludzi temat faktycznie zamknac i nigdy do niego juz nie wracac :wallbash:

to czego się synek udzielasz chyba napisałem wyraźnie, że do zamknięcia więc się nie powtarzaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...