Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

audi b7 s line moja nowa furka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam też seryjne 10 głośników + RNS-E i jestem naprawde pod wrażeniem. Jak na seryjne audio to gra naprawde dobrze.

Opublikowano
  • Autor

no mnie seria w zadnym aucie nie pociąga:) bo audio w aucie to podstawa dla mnie. nawigacji nie ruszam bo szkoda , wogóle audi dziwnie wygląda z innym radiem niz oryginalnym. w domu lezy JL audio W6v2 a do tego orion1200D cyfrowy. głosniki to focal power tylko i kupiłem teraz dlsr6a woofery i UR1 tweetery. tylko nie wiem jak to podłącze jeszcze. ale pewnie bedzie to grało kozacko. a wzmak pod przód i tył to rockford fosgate 800a2 no i oczywiscie konkretne kable i kondensator. musze tylko jechac na wygłuszenie bo warto . moje auta zawsze charakteryzowało to ze są bardzo głosne :):) oczywiscie pod wzgledem audio.poprostu bez dobrej muzy w aucie nie ruszam sie z domu. jak raz zasmakujesz dobrych głosników to juz zawsze bedziesz chciał je miec!!! a co do wydechu to fakt po obu stronach wygląda naprawde super. jeszcze pomysle nad tym. narazie czekam na dokładke na szybe. udało mi sie wyszukac z abs-u za ok 200zł a nie z zywicy jak na allegro. to jest własnie tuning...ciągle mało i mało. mysle ze jakbym nawet jakbym miał audi R8 to zaraz bym cos kombinował;):) to poprostu choroba. tylko ciezko sie z niej wyleczyc

Opublikowano

okej.. ale radyjko mozesz zostawic ori bo to naprawde dobry sprzecik..

Opublikowano
  • Autor

no radio zostaje bankow. nie chce aby było cos widac:) i szkoda mi autka niszczyc