carpa84 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Parkowałem przed chwilą auto do garażu i oto ile stopni było na dworze !! Jak się cieszę że ktoś wymyślił klime, tylko szkoda że do domu nie mogę jej zabrać !! Pozdrawiam z gorącej Hiszpanii !
Kolkov Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Parkowałem przed chwilą auto do garażu i oto ile stopni było na dworze !! Jak się cieszę że ktoś wymyślił klime, tylko szkoda że do domu nie mogę jej zabrać !! Pozdrawiam z gorącej Hiszpanii ! jeżeli chciałeś nas wqurwić to Ci się udało u nas ok 15st, pada deszcz i wieje jakiś zjebany wiatr
Hugo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A chcesz kropka za narażanie na stres ? :polew: W PL mają upały odpalić od Niedzieli
Gniady Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wróciłem z Costa Brava tydzień temu z Malgrad de Mar -było gorąco ale z nóg nie zwalało-jedynie między 11a15h
carpa84 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzisiaj o 15 było 38 stopni i przeszła ulewa pierwsza od ok miesiąca. W końcu można normalnie pooddychać . Wróciłem z Costa Brava tydzień temu z Malgrad de Mar -było gorąco ale z nóg nie zwalało-jedynie między 11a15h Polecam drugim razem zjechać troszkę niżej Sevilla,Malaga, ... we wtorek w Sevilli w nocy były rekordowe upały dochodzące do 38 stopni a to już raczej potrafi zwalić z nóg http://www.20minutos.tv/video/prsxyBEO-calor-en-sevilla-hasta-45-grados/0/
Gniady Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzisiaj o 15 było 38 stopni i przeszła ulewa pierwsza od ok miesiąca. W końcu można normalnie pooddychać . Wróciłem z Costa Brava tydzień temu z Malgrad de Mar -było gorąco ale z nóg nie zwalało-jedynie między 11a15h Polecam drugim razem zjechać troszkę niżej Sevilla,Malaga, ... we wtorek w Sevilli w nocy były rekordowe upały dochodzące do 38 stopni a to już raczej potrafi zwalić z nóg http://www.20minutos.tv/video/prsxyBEO-calor-en-sevilla-hasta-45-grados/0/ Byłem z trzy i pół letnim synem i półroczną córką.
ezc1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 z miesiac temu bylem w algaciras i naprawde bylo bardzo goraco i sporo pomaranczy
carpa84 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Z dziećmi polecam jechać w okolice Santander (Cantabria) ładnie, ciepło bez upałów w sam raz an wakacje z rodzinką a szczególnie z małymi dziećmi ( wiem to z doświadczenia ) Pozdrawiam " gorąco"
ezc1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 hiszpania to chyba taka druga anglia bo czesto mozna spotkac polaka
Gniady Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Hiszpania turystycznie ma w tym sezonie przyjąć 8 milionów Rosjan chyba trochę więcej niż polaków.
carpa84 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 hiszpania to chyba taka druga anglia bo czesto mozna spotkac polaka Już teraz tak nie jest ale jakieś 4 lata temu to naprawdę było dużo polaków. W ogóle to wszystkich obcokrajowców ( Bułgaria,Ekwador,Maroko,Polska ...) Nawet się kiedyś żartowało że Hiszpana na chodniku ciężko spotkać.
Przemo 78 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja bylem w kwietniu na Fuertewenture i powiem ze bylo w sam raz i Hiszpania to naprawde piekne miejsce do odpoczynku
Luka3s Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 taaa... a u mnie teraz burza i nawałnica jakaś.... :gwizdanie: ale w sumie..
Rekomendowane odpowiedzi