Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upały w Hiszpanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parkowałem przed chwilą auto do garażu i oto ile stopni było na dworze :heat: !! Jak się cieszę że ktoś wymyślił klime, tylko szkoda że do domu nie mogę jej zabrać :confused4: !!

11082011371.jpg

Pozdrawiam z gorącej Hiszpanii ! :hi:

Opublikowano

za to u nas deszcze :disgust:

Opublikowano

Parkowałem przed chwilą auto do garażu i oto ile stopni było na dworze :heat: !! Jak się cieszę że ktoś wymyślił klime, tylko szkoda że do domu nie mogę jej zabrać :confused4: !!

11082011371.jpg

Pozdrawiam z gorącej Hiszpanii ! :hi:

jeżeli chciałeś nas wqurwić to Ci się udało :hi:

u nas ok 15st, pada deszcz i wieje jakiś zjebany wiatr :disgust:

Opublikowano

A chcesz kropka za narażanie na stres ? :polew: :polew: :polew: W PL mają upały odpalić od Niedzieli :decayed:

Opublikowano

Wróciłem z Costa Brava tydzień temu z Malgrad de Mar -było gorąco ale z nóg nie zwalało-jedynie między 11a15h :polew:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj o 15 było 38 stopni i przeszła ulewa pierwsza od ok miesiąca. W końcu można normalnie pooddychać

.

Wróciłem z Costa Brava tydzień temu z Malgrad de Mar -było gorąco ale z nóg nie zwalało-jedynie między 11a15h :polew:

Polecam drugim razem zjechać troszkę niżej Sevilla,Malaga, ... we wtorek w Sevilli w nocy były rekordowe upały dochodzące do 38 stopni a to już raczej potrafi zwalić z nóg :wink4:

http://www.20minutos.tv/video/prsxyBEO-calor-en-sevilla-hasta-45-grados/0/

Opublikowano

Dzisiaj o 15 było 38 stopni i przeszła ulewa pierwsza od ok miesiąca. W końcu można normalnie pooddychać

.

Polecam drugim razem zjechać troszkę niżej Sevilla,Malaga, ... we wtorek w Sevilli w nocy były rekordowe upały dochodzące do 38 stopni a to już raczej potrafi zwalić z nóg :wink4:

http://www.20minutos.tv/video/prsxyBEO-calor-en-sevilla-hasta-45-grados/0/

Byłem z trzy i pół letnim synem i półroczną córką.
Opublikowano

z miesiac temu bylem w algaciras i naprawde bylo bardzo goraco i sporo pomaranczy :)

Opublikowano
:shocked:
Opublikowano
  • Autor

Z dziećmi polecam jechać w okolice Santander (Cantabria) ładnie, ciepło bez upałów w sam raz an wakacje z rodzinką a szczególnie z małymi dziećmi ( wiem to z doświadczenia :wink4:) Pozdrawiam " gorąco"

Opublikowano

hiszpania to chyba taka druga anglia bo czesto mozna spotkac polaka :)

Opublikowano

Hiszpania turystycznie ma w tym sezonie przyjąć 8 milionów Rosjan chyba trochę więcej niż polaków.

Opublikowano
  • Autor

hiszpania to chyba taka druga anglia bo czesto mozna spotkac polaka :)

Już teraz tak nie jest ale jakieś 4 lata temu to naprawdę było dużo polaków. W ogóle to wszystkich obcokrajowców ( Bułgaria,Ekwador,Maroko,Polska ...) Nawet się kiedyś żartowało że Hiszpana na chodniku ciężko spotkać.

Opublikowano

Ja bylem w kwietniu na Fuertewenture i powiem ze bylo w sam raz i Hiszpania to naprawde piekne miejsce do odpoczynku

Opublikowano

taaa... a u mnie teraz burza i nawałnica jakaś.... :gwizdanie: ale w sumie.. :naughty: