Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie tani i dobry warsztat lakierniczy w Lublinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję dobrego i taniego (o ile takie połaczenie jest możliwe :grin: ) lakiernika w Lublinie, bo niestety przytarłem przedni zderzak wczoraj :cry: .

Będę wdzięczny za podpowiedzi, również mówiące o lakiernikach, których mam się wystrzegać.

M

Opublikowano

polecam Amercar w Wólce Lubelskiej,robiłem juz pare autek i dosc dobrze i w miare tanio robia.

Najlpeiej podjechać lub zadzwonic 692143305

Opublikowano
  • Autor
polecam Amercar w Wólce Lubelskiej,robiłem juz pare autek i dosc dobrze i w miare tanio robia.

Dzięki. Byłem u nich dziś - rzeczywiście robią dobre wrażenie. Stwierdzili, że jak zostawię zderzak w czwartek, to na sobotę zrobią za 280 PLN z materiałem i klejeniem pęknięcia. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Pzdr,

M

Opublikowano

Dzięki. Byłem u nich dziś - rzeczywiście robią dobre wrażenie. Stwierdzili, że jak zostawię zderzak w czwartek, to na sobotę zrobią za 280 PLN z materiałem i klejeniem pęknięcia. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Pzdr,

M

To spox.Ciesze sie.Ja byłem zadowolony z terminu i wykonania.Na dniach znów szykuje sie u nich robótka.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :grin: Samochód odebrany, zrobione super. W cenie przepolerowali jeszcze oba przednie drzwi obite na parkingu drzwiami innych samochodów i ryse na błotniku i umyli samochód tak, jak już dawno nie był. Są przy tym bardzo sympatyczni. Polecam wszystkim.

M

Opublikowano

Rav ty sie chyba nieznasz nic w Amercar odwalaja taka fuszere ze to glowa mala nigdy bym tam nie oddal auta poprostu partacze bez szkoly

Opublikowano
  • Autor

Tak jak napisałem,mnie pomalowali zderzak dobrze, więc chyba jakieś tam szkoły pokończyli.

M

Opublikowano
Rav ty sie chyba nieznasz nic w Amercar odwalaja taka fuszere ze to glowa mala nigdy bym tam nie oddal auta poprostu partacze bez szkoly

z całym szacunkiem dla twojej wypowiedzi,nie moge sie zgodzic.Tak jak napisałem wcześniej robiłem już u nich 3 autka i cały czas doglądałem napraw i nie zauważyłem zadnych uchybien,a tym bardziej klienci którzy pozniej te autko kupowali.Wiec nie wiem na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski....... :?:

Opublikowano

robili tam autko mojemu koledze mimo ze jest ich sasiadem to tak wymienili progi ze drzwi ocieraly a po pierwszej zimie bylo to samo.A ich metody przerazaja szpachla szpachla i z fiata 126p zrobia ci stara jak bedziesz chcial . :razz:

witaj kolego juz nie pierwszy raz prosze cie do zapoznania sie z regulaminem a ty masz to w nosie,powoli trace cierpliwosc