Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LG Swift p990 3D, opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Zamierzam kupić ten telefon i chciałem znać jakieś opinie na temat tego telefonu, czy kto kolwiek go posiada bawił się nim jak z funkcjonalnością, czułością ekranu, wytrzymalością baterii itp. Szczerze powiedziawszy nie miałem styczności z nowymi samrtfonami LG. :mysli: I najważniejsze pytanie czy oplaca się wydawać ponad 1000 zł na ten telefon czy może jednak nie jest wart swojej ceny.
Opublikowano

Witam

Miałem ten telefon ok 2 tygodni co prawda może to krótki okres ale moge coś podpowiedziec. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to jest naprawde jeden z lepszych telefonów na rynku. Wszystko chodzi naprawde szybko i płynnie. Robi dobre zdjęcia, filmiki również:) Gra się również super jest naprawde duży wyświetlacz:) Muzyka jakaś taka przytłumiona troszke:) Największą wadą jest bateria.... Nowy telefon a bateria wytrzymała do 2 dni tak bez grania jedynie pisanie kilku sms-ów oraz rozmowy telefonicznie, jak chciałem pograć w jakieś gry czy 3D czy normalnie 2D lub skorzystać z internetu to wytrzymała z 5-6 godzin. Ja go sprzedałem gdyż troszke nie na ręke było mi mieć ładowarke w plecaku do pracy w aucie oraz w domu:) Ogólnie jest wart swojej ceny ale jeżeli komuś nie przeszkadza częste ładowanie bateri:)