Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RNS-E] Nowe mapy 2008, nowy software

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegram ci ale łoniaki sobie sam przykleisz hyhyhy ... dobrze że działa :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam serdecznie :)

Ja również zaktualizowałem software i mapy do wersji 2008 ( 8P0 919 884 AA ) i nie mogę dojść do łądu z kartami SD :confused4: Byłbym ogromnie wdzięczny gdyby ktoś mógł mi doradzić jak sobie z tym poradzić i odpowiedzieć na pytanie do jakiej wielkości kart mogę używać i w jak je formatować itd...

Dodam tylko dla zaintersowanych że zamówiłem komplet dwóch orginalnych płyt z Niemiec za 170 funtów wraz z przesyłką... u dealera chcieli 300 :thumbdown:

Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie tez to ciekawi czy karty wieksze od 2GB chodza na RSN-E?

Co do formatowania to obsluguje sie je normalnie jak zwykle do aparatu.

Opublikowano

Ja mam dwie karty 4GB i smigaja ze az milo :)

Opublikowano

oOOooOo malik :naughty:

zdradź mi sekret jak to zrobiłeś :chytry: ciekawy jestem w jakim systemie plików masz sformtowane te karty (FAT, FAT 32, NTSF) no i jak duża jest jednoska alokacji... wszelkie próby do tej pory kończą się na napisie.... "ładuję, proszę czekać" :wallbash: dodam jeszcze że testy przeprowadzam na karcie SD o pojemności 1 i 4 Giga :angry:

z niecierpliwością czekam na jakiekolwiek wskazówki za które z góry dziękuję :th:

Pozdrawiam

Opublikowano

Odblokowane masz te karty ?

Ja kiedys przypadkiem przestawiłem blokadę i myślałem, że szlag trafił kartę bo drukarka nie mogła sie dobrać do zdjęc, komputer kartę wykrywał ale mogłem zapomnieć o przegladaniu.

Po wyłaczeniu blokady wszystko wróciło do normy

Opublikowano

Karty sformatowane systemem plikow FAT32. Niestety nie pamietam wielkosci jednostki alokacji ale chyba nic nie zmienialem w tych opcjach.

Oczywiscie mowimy o zwyklych kartach SD a nie SDHC. Juz wyjasnilismy ze RNS-E niestety nie obsluguje kart SDHC.

Taich używam:

flashmemory-store_1997_48694680

Opublikowano

normalnie ręce opadają... kartę 4 Giga wczytuje wieczność i nic z tego, natomiast mniejszą kartę raz wykrywa, raz nie a żeby było smieszniej pliki widzi ale nie czyta ich... poprostu przeskakuje z pliku na plik i tyle :angry: dodam że przed update'm softu ta karta chodziła bez zarzutu i po też... do momentu kiedy nie wyciągnełem większej karty podczas wczytywania bo już straciłem cierpliwość :disgust:

malik wielkie dzieki za info... wygrzebałem z czeluści internetu identyczne karty jak Twoje i już są zamówione :th:

zastanawiam się czy czasami nie spieprzyłem czegoś przy robieniu update'u i czy jeżeli już jest zrobiony do wersji 0650 to mogę zrobić go powtórnie :mysli:

Pozdrawiam

Opublikowano

W ukrytych opcjach jest czyszczenie jakiejś tam pamięci podręcznej , nie wiem co to robi ,ale kiedyś chyba Bieniowi nie działały karty ,jak wyczyściłem wszystko zaczęło chodzić , spróbuj nie zaszkodzi :)

Opublikowano

Oniak wydaje mnie sie że jesteś mega rezacz więc możesz przypisać się do klubu BAT member # 997 :kox:

Opublikowano

heh.. to ja rezerwuje #999 :kox:

Opublikowano

Oniak, wyczyściłem pamięć podręczna i wszystko wróciło do normy jeżeli chodzi o gigową kartę natomiast większa dalej nie chce się wczytać... mam nadzieję że to tylko kwestia karty więc czekam cierpliwie na te malik'owe i będę dalej rozkminiał temat :th:

Pozdrawiam :)

Opublikowano

nies a tak z ciekawości jaką masz wersję softu ? :mysli:

Opublikowano

alv, 0650 :)

Opublikowano

No to dziwne kwiatki Pani Basiu... :polew:

Opublikowano

chciałbym ogłosić wszem i wobec że wszystko działa i jest w najlepszym porządku :naughty: jednym słowem karty były do du... i wylądowały tam gdzie ich miejsce :naughty: serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc a szczególne ukłony należą się malik'owi :hi: jesteś wielki :notworthy:;)

muszę się na marginesie pochwalić że blaszki mam już zamówione :th:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich,prosze podac jakie karty chodza na 100% mam RSN-e 2006.mam problem nastepny nie czyta mp3,jakie plyty czyta?

jak zapisac te mp3.Nastepny problem,zakupilem audi interface blouetouh,brakuje mi kabla ktory to laczy,gdzie mozna to dostac?

pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 10:25_________________________________________________Zapomnialem o jednej rzeczy.

Dowiedzialem sie ze jest software z polskim menu do RSN-E.Jak to sie wczytuje i kto moze mi to podeslac.albo gdzie moge to dostac

Opublikowano

Dowiedzialem sie ze jest software z polskim menu do RSN-E.Jak to sie wczytuje i kto moze mi to podeslac.albo gdzie moge to dostac

Ja tez jestem zainteresowany :>