Opublikowano 22 Stycznia 201214 l Wezme dolny grill, zaślepki na spryski, kratki pod halogeny i same halogeny. Co Ty na to??? Deal????
Opublikowano 23 Stycznia 201214 l Autor I po temacie b6 zostaje po co mi b7 był plan ale żona nie pozwoliła rezamy dalej :>
Opublikowano 23 Stycznia 201214 l I po temacie b6 zostaje po co mi b7 był plan ale żona nie pozwoliła rezamy dalej :> :polew: :polew:
Opublikowano 23 Stycznia 201214 l to ty sie zony sluchasz ? :decayed: :gwizdanie: ja napierw kupuje a potem stawiam przed faktem dokonanym, pomarudzi i przestanie
Opublikowano 23 Stycznia 201214 l Autor Ciekawe co by twoja zrobiła jak byś rano wyjechał b6 a wieczorem wrócił b7 bo moja by nie była miła he he narazie planuje zakup pare rzeczy z dzodzowozu taka pamiątka
Opublikowano 23 Stycznia 201214 l to ty sie zony sluchasz ? :decayed: :gwizdanie: ja napierw kupuje a potem stawiam przed faktem dokonanym, pomarudzi i przestanie I brak seksu i domowych obiadów przez rok ....
Opublikowano 31 Stycznia 201214 l I po temacie b6 zostaje po co mi b7 był plan ale żona nie pozwoliła rezamy dalej :> :polew: :polew: :polew: jak zmieniac na b7 to tylko 3.0 tdi Q - wrazenie siedzenia znowu w tym samym aucie zrekompensuje za***isty silnik
Opublikowano 12 Lutego 201214 l Autor Panowie zderzak s4 przód do sprzedania w rozliczeniu wezmę ori zwykly
Opublikowano 13 Lutego 201214 l Panowie zderzak s4 przód do sprzedania w rozliczeniu wezmę ori zwykly tymek kolory mamy te same. nie pisze nic o doplacie to Biore.