Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Najlepsza droga z Kołobrzegu do Zakopanego!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nad ranem jade do zakopca -- wkoncu :cool1: odpoczne, ale chcialem Was zapytac, jaka trase byscie mi polecili??? a moze ktos z Was moglby rowniez polecic fajny pobyt, mam cos tam od znajomych www.apartzakopane.com - Nie reklamuje , ale nie wiem czy to dobre. pozdrawiam i czekam na info

Opublikowano

Moja rada - wbijaj się do Zakopanego przez Czarny Dunajec :gwizdanie:

[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 21:59_________________________________________________staticmap?size=300x300&maptype=roadmap&sensor=false&path=weight:3%7Ccolor:blue%7Cenc:agqpHcovxBr%5EtPrdAqjAp%5Eka%40tmBapBp%60AanBzdBaoE%60Sui%40~D%7DwBtCehCxW_VvSrx%40j%5DxIfc%40Hn%5Bby%40zwAdp%40byAse%40p_%40nO%7CBl%40~Syh%40xL%7DZlV_Uxa%40oy%40~%5D_z%40lm%40_w%40tYnEt%5C%7DEqAwNr%5DxCry%40bdCba%40%7B~%40jRo%5ExDiy%40tHmr%40vX%7DUvq%40qGza%40aWlp%40h%60%40jj%40aNpc%40Dfy%40uAtzAh%40rdAmP%7CyAfa%40f%5DgGj~%40zHvo%40c%5Cl%60%40c%5DdYmd%40xJxWze%40%7B%5Dln%40qa%40fa%40xAtLtBdr%40oUj%60%40zOlrA%60h%40bcAx%7B%40pjA%7CbCpu%40xaCjWt%60BpcAr%5EhwAdbCpf%40~%7D%40xr%40n~AxCh~Bxd%40vxB%7CF~tApe%40de%40lSh%5Dh%5BzBjLqXva%40ll%40pVfw%40b%5CpaAvnAdmB%60%60BngDfuAa%5D~uAsWvvB%7Bi%40j%7C%40d%5EzhAxeAz~C%7D%40joCh%60BlgCxrCllD%60~BrvCpKb~AiLz%60Ey%60%40xlAqb%40tmBkhAhhBucCtQukA%60FiwA%7C%40sm%40%7BUim%40ik%40oeCqi%40miA%7DY%7B%7D%40cPyHKcA&client=google-maps-sharing&signature=fTFCV47GBh3teYBeI6KzCP9JT8E=

Opublikowano

Wakacje sie skończyły,nie ma już takich korków, więc kolega może śmiało jechać zakopianką do samego Zakopca :hi: bez objeżdżania przez czarny d.

Opublikowano

Jak nad ranem rusza to akurat trafi na weekendowiczów udających się do Zakopanego :wink4:

Zawsze można na cb pytać jak droga wygląda ale przejazd przez Czarny Dunajec to świetny sposób żeby ominąć korki.

Opublikowano
  • Autor

Jak nad ranem rusza to akurat trafi na weekendowiczów udających się do Zakopanego :wink4:

Zawsze można na cb pytać jak droga wygląda ale przejazd przez Czarny Dunajec to świetny sposób żeby ominąć korki.

nie dorobilem sie cb :polew: jest oki dzieki za rady mam juz traske - podobno najlepiej Kolobrzeg-> stargard-> gorzow -> zielona gora-> legnica -> krakowska a4 i z krakowa juz sie zobaczy jak ruch dzieki!! :hi:

Opublikowano

podobno najlepiej Kolobrzeg-> stargard-> gorzow -> zielona gora-> legnica -> krakowska a4 i z krakowa juz sie zobaczy jak ruch dzieki!! :hi:

Potwierdzam, najlepsza trasa :) Zrobiłem takową tydzień temu tylko w drugą stronę Kraków->Legnica->Zielona Góra->Gorzów->Szczecin->Kołobrzeg ponad 500km autostrad do tego 2 pasy i tylko małe odcinki z jednym ale w dobrym stanie :) Wracałem przez Poznań Łódź ze względu na odwiedziny znajomych w Łodzi i więcej tak nie pojadę - do Poznania non stop wiochy, miasteczka i 50 :/ Poznań korki,do Łodzi najdroższa autostrada w Polsce 46zł, Łódź-Częstochowa 3h :/ Tyle gorzkich żali :)

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

wyjechalem 0 6 rano na miejscu bylem 15:30, droga super, audika tez sie spisala koszt 235zł 846 km ooo wlasnie polacy strzelili gola meksykowi ;)...... a co do zatrzymania tez polecam Rezydencja bambi apartament z Kuchnia lazienka z wanna dużą :kox: i garderoba info - http://www.rezydencjabambi.pl/index.php?strona,menu,pol,glowna,1332,0,1338,ant.html dokladnie ten apart okupujemy wlasnie. pozdrawiam i dzieki

Opublikowano

Rozumiem ze auto masz w gazie bo jesli w benie to spalanie wychodzi mi jak w dobrym dieslu ok. 5,5l/100km.

Opublikowano
  • Autor

No gaz oczywiscie wyszlo srednio jakies 12 l, ale w sumie 500 km non stop 140_ 160 km/h wiec nie wiem czy to duzo??