mcm Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Golasek, ale ma to co chciałem - automat, 3,0 diesel i kombi :> i stała sie jasność - 220 KM wyczarował mistrz Rogalotti :kox: PIERWSZE MODY: BIAŁE KIERUNKI Dziś stuknęło ćwierć bańki Dziś BUNIA dostała nowy letni felunek: Edytowane 27 Lutego 2012 przez mcm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 fajnie ze kombi i 330d, i dobrze ze polift dla mnie minus ze automat ale to kwestia gustu.... kolor fajny ... wnetrze pokaz jakies plany ? ja bym zdjal ten hak, zmienil lampy przod i tyl zeby wywalic pomarancz z nich czemu 211KM ? masz wykres ? nie jest ciasno po przesiadce z a6 c5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 fajnie ze kombi i 330d, i dobrze ze polift dla mnie minus ze automat ale to kwestia gustu.... kolor fajny ... wnetrze pokaz jakies plany ? ja bym zdjal ten hak, zmienil lampy przod i tyl zeby wywalic pomarancz z nich czemu 211KM ? masz wykres ? nie jest ciasno po przesiadce z a6 c5 ? dziś kupione więc plany pewnie będą z dnia na dzień, chip pewnie wpadnie, hak potrzebny, ale na szczescie zdejmowany, 211 KM ma moja Omega, lampy bedą białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 ok to powodzenia w modach i oby sie sprawowala jak najlepiej bede obserwowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witaj w klubie BMW ładna maszynka :good: słuszny motur na klapie masz jakąś wgniotkę na dole czy mi się wydaje ? czekamy na więcej fociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 kolejne BMW w klubie jak pierwsze wrażenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 3,0 diesel robi robote, szczególnie na autobanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Polift i pomarańczowe kierunki? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Polift i pomarańczowe kierunki? :gwizdanie: zdarzaja sie równie czesto jak białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 WITAMY W KLUBIE BMW Gratki motoru , załuję że mi się nie trafił taki ;( Fotki wnętrza wrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 MCM graty, tak nawiasem ile po chipsie sie z takiego motorka wyciąga???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 coś czytałem ze 225 da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Zawsze e46 mi sie podobaly Ciekaw jestem jak wychodzi Ci spalanie bo rozbieżności u uzytkownikow sa strasznie duze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 też to chciałem sprawdzić i dziś zrobiłem równe 100 km po autostradzie prędkość od 100 - 170 momentami 200 i wyszło 8 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 gdzieś czytałem że 2.0d i 3.0d nie trzymają seryjnej mocy.problem tkwi podobno w sterowaniu turbiną o tutaj: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=29414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 fajna 3.0d i steptronic najlepsze połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 gdzieś czytałem że 2.0d i 3.0d nie trzymają seryjnej mocy.problem tkwi podobno w sterowaniu turbiną o tutaj: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=29414 To nie jest nie trzymanie mocy, tylko najzwyklejsza usterka, zresztą znana na forum, na którą da się zdiagnozować i naprawić. Z tego co zauważyłem, motory te jednak trzymają serię a nawet mają małe bonusy, zdarzają się i takie jak w AWX/AVF, więc całkiem duże. Jak dobrze pójdzie, to w tym tygodniu moja Bawara dostanie (chyba) Racelogica na pokład Co najgorsze, to może się okazać, że mam już program ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jnx Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja ze swojej strony polecam wersję 204KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ja ze swojej strony polecam wersję 204KM pewnie niedługo będzie to wersja ponad 204KM [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 14:13_________________________________________________PIERWSZE MODY:BIAŁE KIERUNKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi