irlandczyk007 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Hej pragne niedługo podnieśc moc 130 tdi szukam hamowni oraz profesjonalisty na terenie irlandii dziekuje
Stichy Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Szukaj dalej Bez urazy ale musisz mi uwierzyc - nie znajdziesz Wytlumacze w prosty sposob - kup sobie kabelek, zgraj program - daj do obrobki z logami i wgraj nowy i macz chipsa i zaoszczedzisz 150 yoyo a robota bedzie ta sama
irlandczyk007 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Co ty gadasz.Kabel juz mam tak na marginesie.Auto trzeba na hamownie puścić a nie wgrywać zeby zepsuc. Takie moje zdanie Jaki max moment obrotowy (dla silnika avf i awx ) jest zdrowy dla skrzyni , dwumasu ,sprzęgła. Wiem iż da się ładnie podkrecić ten silnik no ale co z resztą. pół roku minie i części do wymiany. Co do tunerów mam juz 2 namiary tunerów z hamownią www.sportchip.ie (polacy kręcą biznes) www.japshop.ie/ ( w tym wypadku jakiś Joe)
MAGIC87 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Rpalka przeciez szydere zrobił, pojedziesz do jakiejs firmy i wgraja ci wielkie ciepłe Gó..o... juz były przyklady innych aut ktore miały po 430 Nm.... o kreskach sie nie wspomina. a pozniej w Pl wychodziło 360 Nm
irlandczyk007 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Chyba że jest np zdalnego chip tuningu możliwosc zrobienia? Np u rogala Wie ktos o tym?
Rekomendowane odpowiedzi