Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jaką kurtkę na zimę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie :hi:

Wiem, że dalej mamy lato co prawda kiepskie w tym roku. Jednak już teraz szukam jakiejś dobrej kurtki zimowej koniecznie z kapturem i dobrej jakości, aby dawała rada przy naszych mrozach. Myślę, że jeśli chodzi o cenę to tak do 500 zł. Jakie firmy polecicie ?? Model konkretny?? Pozdrawiam i dzięki za sugestie :hi:

Opublikowano

Jeżeli chodzi i marki to za tą kase jesteś w stanie np. na allegro wyrwać fajnego North Face, ew. Columbia :good:

Ciężka sprawa bo dużo zależy od upodobań i gustu :)

Opublikowano

kupiłem kilka lat temu w poznaniu w spec shopie , zimową kurtkę typu alaska ori army USA chyba za 370zł , do tej pory ją mam , nie ma grama zużycia i jest mega ciepła wręcz gorąca :decayed:

Opublikowano

ja 3 lata temu kupilem za***ista kurtke nike byla ciepla i wogole ale jak sie wypralo to juz po niej :D (pierz) ;d dalem za nia 300 zl kozacka byla :< a teraz chce tez se kupic max do 400 zl jakas za***iście ciepla :P

Opublikowano

Powinieneś skupic się na tym co ma kurta w środku.. jakie wypełnienie zatrzymuje najwięcej ciepła. Są kurtki grube..ale większy mróz i jest kiepsko z ciepłem :confused4:

Opublikowano

Pytanie czy to ma byś kurta sportowa czy pod nią będzie garniak ? Musisz określić się do czego będzie ta kurtka używana... (sporty extremalne, normalne miejskie noszenie) Obstawiam iż chodzi o sportową. Najlepiej taką z odpinanym polarkiem i na gore-tex. O samym gore-texie poszukaj info w necie.... Kurtki sprawdzają się na wietrze, deszczu, mrozie.

North face polecam. Mamy z moją i są ok. Mają jakieś wentylacje pod pachami, etc.

Opublikowano
  • Autor

Pytanie czy to ma byś kurta sportowa czy pod nią będzie garniak ? Musisz określić się do czego będzie ta kurtka używana... (sporty extremalne, normalne miejskie noszenie) Obstawiam iż chodzi o sportową. Najlepiej taką z odpinanym polarkiem i na gore-tex. O samym gore-texie poszukaj info w necie.... Kurtki sprawdzają się na wietrze, deszczu, mrozie.

North face polecam. Mamy z moją i są ok. Mają jakieś wentylacje pod pachami, etc.

No tak raczej sportowa normalne miejskie noszenie mam typ co myślisz

http://zplecakiem.com.pl/pl/milo-veyen-polar-colo.html

chciałem też tą, ale wynika z tego co się wczytuje, że do pełni szczęścia brakuje jeszcze podpinki polarowej chyba :mysli:

http://8a.pl/page,produkt,id,7172,bilo.html

Czytałem o tej firmie i piszą dużo dobrego zaraz poszukam o tej, którą wspomniałeś :hi:

Opublikowano

Kolego jedź do Fashion Housa (u was w Wawie chyba jest jeden z tego co pamiętam :mysli:) i poszukaj czegoś w sklepach narciarskich :good: Na pewno najlepsze będą kurtki których używają właśnie narciarze i snowbordziści :cool1: Tylko, że to same sportowe :mysli: A z eleganckich to jedynie jakiś gruby płaszcz a pod spód gruby sweter :good:

Firmy takie jak Nike, Adidas itp bym sobie odpuścił, bo może i ładnie wyglądają ale na pewno nie są trwałe :thumbdown: Zresztą jakis kolega juz o tym pisał.

Ja osobiście już dawno nie kupowałem mega ciepłej kurtki, bo wszędzie jeżdżę autkiem i nie potrzebna mi taka. Jednakże płaszczyk na zime już jest :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kolego jedź do Fashion Housa (u was w Wawie chyba jest jeden z tego co pamiętam :mysli:) i poszukaj czegoś w sklepach narciarskich :good: Na pewno najlepsze będą kurtki których używają właśnie narciarze i snowbordziści :cool1: Tylko, że to same sportowe :mysli: A z eleganckich to jedynie jakiś gruby płaszcz a pod spód gruby sweter :good:

Firmy takie jak Nike, Adidas itp bym sobie odpuścił, bo może i ładnie wyglądają ale na pewno nie są trwałe :thumbdown: Zresztą jakis kolega juz o tym pisał.

Ja osobiście już dawno nie kupowałem mega ciepłej kurtki, bo wszędzie jeżdżę autkiem i nie potrzebna mi taka. Jednakże płaszczyk na zime już jest :decayed:

Nie jestem z Wawy, ale dość często bywam na pewno się wybiorę przy najbliższej okazji. A może ktoś podejrzeć znający dobrze temat na te linki wyżej podane czy, któraś z kurtek podanych będzie ciepła ??